template

Colaboratori

 

Daca esti pasionat de scris, nu de breakingnews-uri inutile si ai idei pe care consideri ca merita sa le impartasesti cu cititorii, ne-ar placea sa te alaturi echipei noastre de colaboratori, intr-o noua comunitate financiara.

 

In calitate de colaborator vei putea sa:

 

– transmiti ideile si opiniile tale unui public numeros si in crestere;

– te adresezi unei comunitati formata din oameni care “rezoneaza” cu domeniul financiar, atat investitori cat si antreprenori;

– iti cresti aptitudinile de jurnalist economic interactionand cu cititorii;

– iti imbunatatesti vizibilitatea pe o piata dinamica.

 

Financialmarket.ro se angajeaza sa furnizeze un continut de calitate din domeniul investitiilor si antreprenoriatului, de la specialisti care doresc sa contribuie cu perspective noi, pe teme relevante pentru cititorii sai. Publicam destul de multe articole intr-o zi, dar ne straduim sa analizam toate “contributiile” primite la redactie cat de repede putem.

 

Iata cine s-a alaturat deja echipei noastre pe parcursul anului 2017, anul de debut al publicatiei:

Viky Manaila – Digital Signatures & PKI Expert

 

Promoveaza cu succes utilizarea semnăturii electronice și a proceselor electronice de afaceri în întreaga Europă in calitate de Consilier și Expert Tehnic la Comisia Europeană, contribuind la instituirea Regulamentului 910/2014 (#eIDAS) privind asigurarea identității electronice și proiectarea și punerea în aplicare a platformelor și operațiunilor europene de e-achiziții publice și transnaționale. A implementat în cadrul modelului de afaceri și al structurii tehnice a CA, standardele ETSI pentru autentificare, criptare, semnare, ștampilare temporala, arhivare și auditabilitate. Din Dec 2017 detine functia de Presedinte al DTCE (Digital Trust and Compliance Europe).

 

Articole publicate: 

Digitalizeaza sau “Dispari”

Paperless business – Semnatura electronica in cloud

Esti IMM si ai o idee inovatoare? UE o finanteaza cu pana la 2.5M euro

Just click & sign! Cu Adobe si Trans Sped

Constantin Magdalina – Expert, tendinte si tehnologii emergente
Six Sigma Black Belt

 

Constantin Măgdălina are o experienta profesionala de 8 ani, timp in care a lucrat la companii multinationale, atat in tara cat si in strainatate. Constantin are un Master in Marketing si Comunicare la Academia de Studii Economice Bucuresti. Este certificat Lean Six Sigma si ITIL (IT Information Library®) ceea ce-i faciliteaza o buna intelegere a proceselor si transformarilor din cadrul organizatiilor, certificarea obtinuta de la Chartered Institute of Marketing, completandu-i expertiza de business. Este autor a numeroase articole cu teme legate de inovatie, eficientizarea proceselor de afaceri, social media, transformarea digitala, tendinte si tehnologii emergente.

 

Articole publicate: 

Tendinte privind Leadership-ul de business in 2017

Advertising-ul în lumea jocurilor mobile

Digitalizarea IMM-urilor din România

România trăiește un iluzoriu Black Friday in 2017

75% dintre companii vor să cunoască nevoile consumatorilor, dar numai 27% se străduiesc să îi rețină

Elena Badea – Marketing Strategy Consultant, Valoria Business Consulting

 

Experiența Elenei este recunoscută în următoarele domenii principale: Consultanta in strategia de Marketing, Brand si PR. Consultanță strategică. Strategii de conținut și marketingul conținutului. Social media și marketingul mobil.
Ca public speaker, ajunge la peste 200 de ore de vorbit in public într-un an, fiind de asemenea un trainer pasionat, cu mai mult de 1000 de ore de instruire livrate în ultimii 4 ani. În afară de subiectele legate de marketing, acoperă și alte subiecte, printre care: branding personal, public speaking, comunicare persuasivă, psihologia vânzărilor, psihologia leadershipului.

 

Articole publicate: 

Brandul personal, inca o necunoscuta pentru antreprenorii romani

Studiu Valoria: Cum previzioneaza Antreprenorii romani finalul anului financiar 2017

Retenția angajaților de valoare ramâne cea mai importantă provocare a companiilor

Florentina Susnea – Managing Partner la PKF Finconta

 

De peste 22 de ani, PKF Finconta este una dintre principalele 10 firme de servicii profesionale din România. Ca membri ai PKF International Ltd. suntem parte dintr-o rețea internațională de firme independente din punct de vedere legal, care oferă consultanță și audit oriunde în lume. Grupul PKF Finconta este format din patru societăți cu capital românesc: PKF Finconta, PKF Finconta Consultanță, PKF Finconta HR și Finconta Consulting SPRL, membre ale organismelor profesionale naționale CECCAR, CAFR, CCFR și UNPIR. Prin intermediul acestora oferim servicii de audit financiar, analiză financiară corporativă, consultanță fiscală, întocmirea dosarului prețurilor de transfer, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane, insolvență, auditarea fondurilor nerambursabile și due diligence de achiziții.

 

Articole publicate: 

De ce conducerea unei organizații antreprenoriale este un lucru provocator

 

Cosmina Voichita Mesesan – General Manager VBS  Business Solutions

 

Experienţă internaţională în Customer – Service, Vânzări şi Mystery Shopping (Los Angeles – California, USA 2005 – 2008); Specializare în Cercetări de Marketing la Universitatea din Georgia & MRII (Marketing Research Institut International), MRA, ESOMAR; Certificare Mystery Shopper – MSPA Europe & North America; Membru ESOMAR 2008 – 2009 (European Society for Opinion and Marketing Research); Economist licenţiat (Universitatea Babes Bolyai, FSEGA) – Bachelor of Arts in Economics (equivalency IERF ,USA); Formator Autorizat – Certificat EuroPass (engleză & franceză); Preşedinta Customer Service Excellence Club şi autoarea primului Ghid de instruire de Mystery Shopper din România – “Tot ce trebuie să ştii pentru a fi un bun client sub acoperire sau misterios”.

 

Articole publicate: 

Bancile din România, restante la amabilitate şi profesionalism

Vocea din On-line: cum raspund operatorii de Customer Suport ai site-urilor de produse IT