BET
16838.36
-0.26%
BET-TR
34937.55
-0.26%
BET-FI
59897.97
-0.98%
BETPlus
2488.64
-0.26%
BET-NG
1205.13
-0.11%
BET-XT
1434.84
-0.36%
BET-XT-TR
2943.66
-0.36%
BET-BK
3096.27
-0.44%
ROTX
36979.69
-0.22%


ARTFIRST celebrează Centenarul într-un eveniment de marcă organizat la Palatul CEC

Autor: Financial Market
Timp de citit: 4 minute

Romania turns 100 – Centennial Celebration este un eveniment ce le propune invitatilor, oameni din zona de business trei ore de socializare intr-un cadru de gala, si parcurgerea unei calatorii prin istoria ultimilor 100 de ani ai Romaniei cu ocazia sarbatoririi CENTENARULUI MARII UNIRI.

Evenimentul va avea loc miercuri 28 Noiembrie incepand cu orele 19 si va fi gazduit in incinta Palatului CEC, unul dintre cele mai cunoscute, elegante si reprezentative monumente de arhitectura ale Bucurestiului.

Palatul CEC

Pe durata evenimentului va putea fi admirata o expozitie de arta ce aduna peste 10 artisti ale caror lucrari ne vor transpune pentru cateva ore in trecut, la origini, prin intermediul culorilor dar si a povestilor ce stau in spatele creatiilor lor. Totodata, cei interesati sa achizitioneze operele expuse vor putea face asta deoarece pe parcursul evenimentului va fi organizat si un silent auction, prin intermediul aplicatiei ARTFIRST (disponibila din AppStore si Google Play).

Speakerii din cadrul evenimentului

In cadrul evenimentului, doi istorici de seama – Andrei Radu si Radu Jugureanu – ne vor ghida prin istoria ultimilor 100 de ani de Romania si a Marii Uniri cu informatii, date si evenimente exacte ce au avut loc incepand cu anul 1918 si incheind cu anul 2018 si care vor umple Palatul CEC de o realitate ce ne va purta in timp pe tamanuri romanesti de alta data.

“Sunt bucuros sa anunt ca in anul in care sarbatorim Centrenarul, Enciclopedia digitală România 1918 a fost recunoscută de către un Juriu Internațional, în cadrul programului World Summit Award al Națiunilor Unite ca făcând parte dintre cele mai importante 16 proiecte digitale în domeniul cultural din lume. Astfel istoria noastra este recunoscuta drept monument, motiv pentru care sunt bucuros sa impartasesc momente din aceasta istorie si cu invitatii ARTFIRST”, a declarat dl Radu Jugureanu, Fondatorul Enciclopediei Digitale “Romania 1918.Oameni, momente si imagini”.

CITESTE SI:  BusinessMark organizează evenimentul CSR OVERVIEW 2018

“O sută de ani la nivel de istorie înseamnă foarte puțin timp, însă pentru orice țară reprezintă o perioadă mare in istoria ei. Centenarul pe care il sărbătorim reprezintă voința românilor pentru unitate și eforturile ce au urmat, de-a lungul timpului, pentru o Românie unită si libera”, a declarat Andrei Radu.

In partea a doua a discursurilor, reprezentantele celor mai importante doua facultati din Bucuresti, respectiv Andreea Maria Paul – Conf. Univ. Dr. la Facultatea REI din ASE si Președintele Asociației INACO (Inițiativa pentru Competitivitate) si Alexandra Cernian – Doctor în Ingineria Sistemelor și Lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare UPB, vor face trecerea de la istorie la viitor si vor dezvalui invitatilor care sunt tehnologiile care ne vor face viata mai usoara si cum vor arata <<Meseriile viitorului in contextul Revolutiei Industriale 4.0.>> o prezentare care are la baza Studiul realizat de catre INACO intitulat “Ghidul Meseriilor Viitorului – Oportunitatile pietei muncii in lumea de maine”.

Despre Organizator

Organizatorul evenimentului este Artfirst o companie lansata in acest an care a creat si continua sa adune oameni talentati intr-o comunitate de artisti din dorinta de a da tuturor talentelor oportunitatea de a fi descoperite, in cadrul unei expozitii de arta care ofera atat expozantilor cat si celor avizi de frumos, o experienta unica si de neuitat.

“Problema cand esti artist este ca ajungi foarte greu sa iti faci un nume si te costa mult sa te inscrii la galeriile mari si expozitii de profil, este greu sa faci ceva de unul singur si de cele mai multe ori ti se inchide usa in nas,” spune Beatrice Stanescu, fondator Artfirst. “Am construit Artfirst pentru a crea oportunitatea ca reflectoarele sa fie pe artist, el sa fie cel care straluceste, sa fie prezent alaturi de lucrarile sale si sa vorbeasca despre creatia ta, despre povestea care a stat in spatele ei si sa isi impartaseasca viziunea cu alti artisti, oameni talentati si publicul totodata – in cadrul unei expozitii altfel.”

Partenerul Media al evenimentului este Financial Market – o platforma de informatii si stiri economico-financiare si investitionale, sfaturi utile pentru antreprenori si articole despre cele mai noi tendintele digitale, lansata in urma cu un an si jumatate.

Misiunea Financial Market este aceea de a sustine educatia financiara si de a fi o sursa de informatii de incredere catre care cititorii se indreapta pentru luarea deciziilor financiare si investitionale potrivite in momente cheie din viata lor.

Totodata, din dorinta de a promova jurnalismul de calitate, Financial Market a creat o Comunitate de jurnalisti si specialisti de business ce isi impartasesc experienta cu scopul de a furniza cele mai bune recomandari in domeniul investitiilor si antreprenoriatului.

“Studiile arata ca nu stam foarte bine in ceea ce priveste educatia financiara, de aceea dorim sa construim o Românie mai educata din acest punct de vedere și totodata speram sa contribuim si noi la schimbarea in bine a viitorului romanilor astfel incat generatiile ce vor urma sa beneficieze de fundamente solide pentru dezvoltare. De aceea, am invitat in calitate de Guest Speakers in cadrul evenimentului ARTFIRST doua colaboratoare ale Financial Market, ce isi impartasesc expertiza prin intermediul articolelor regasite pe platforma noastra, iar in calitatea lor de cadre didactice in doua dintre cele mai importante universitati din Bucuresti, pun bazele generatiei de maine”, a declarat Tiberiu Porojan, Managing Director Financial Market.

Cu ocazia Centenarului, Financial Market a lansat o pagina dedicata, numita Romania 100 – Sarbatorim Centenarul Marii Uniri – in care se regasesc cele mai importante articole legate de rezultatele economice, financiare si investitionale realizate in ultima perioada in Romania.

––––––––––––––

Incepand cu 2019 evenimentele organizate de catre ARTFIRST dedicate artei si socializarii in scopul promovarii artistilor vor deveni lunare iar compania are in plan extinderea conceptului prin sistem fransiza. Pentru detalii legate de evenimentele viitoare si sponsorizare puteti contacta reprezentantii ARTFIRST la contact@artfirst.ro iar pentru detalii legate de fransiza: franchise@artfirst.ro

Partener Media si Comunicare: FinMarket Media, contact: office@financialmarket.ro


[ajax_load_more]