BET
17680.5
1.41%
BET-TR
37417.56
1.48%
BET-FI
58826.12
-0.36%
BETPlus
2609.85
1.34%
BET-NG
1264.99
1.96%
BET-XT
1497.7
1.2%
BET-XT-TR
3132.73
1.27%
BET-BK
3227.37
0.7%
ROTX
38863.86
1.44%
Care sunt prioritățile leaderilor din Romania? Vino și află la CEO Conference!

Autor: Financial Market
Timp de citit: 3 minute

Se schimba prioritatile CEOs la nivel international. Scade interesul pentru crestere rapida, nesustenabila si creste interesul pentru schimbarea structurii organizatiilor. Dar care sunt prioritatile leaderilor din Romania?

DoingBusiness.ro organizeaza pe 22 noiembrie 2018, in Cluj Napoca, CEO Conference – Shaping the Future – how businesses rewrite the future and find value in unexpected places.  Conferinta va avea  loc la Hotel Platinia, intre orele 9:00 – 16:00.

La eveniment sunt asteptati CEO, directori generali, investitori, factori de decizie, analisti din multiple
industrii, experti si specialisti in inovatie si transformarea afacerilor de la prestigioase companii pentru a
discuta despre schimbarile si transformarile care au loc la nivelul companiilor din Romania, despre tendintele care modeleaza mediul de afaceri din Romania si despre modul in care managerii pot face fata presiunii de a obtine rezultate cat mai rapid intr-un timp din ce in ce mai scurt.

“La nivel international prioritatile CEOs se schimba, respectiv scade interesul pentru crestere rapida,
nesustenabila pe termen lung si creste interesul pentru schimbarea si actualizarea structurii organizatiilor”. 

Companiile din Romania se incadreaza in aceste tendinte?

Organizata sub tema “Shaping the Future” – How business rewrite the future and find value in unexpected places – CEO Conference va pune accent pe strategiile folosite de companiile din Romania
pentru a-si reinventa afacerile pentru a-si asigura cresterea pe termen lung, folosind tehnologii de ultima
generatie pentru a sustine transformarea modelului de business.

In acest an, la CEO Conference – Shaping the Future – se vor dezbate subiecte importante, impartite in
doua paneluri. Primul panel se va concentra pe rolul CEO-ului in transformarea organizatiei. Speakerii vor discuta despre principalii driveri ai schimbarii in principalele industrii din Romania: Banking & Finance, Energie, IT&C, Productie, Retail, FMCG etc. si modul in care organizatiile reusesc sa adauge valoare in domenii neexploatate inca, mutandu-si strategiile si modelele de business catre active intangibile.

Care sunt noile job-uri si cum putem recalifica forta de munca? Cum influenteaza datele demografice companiile, ce transformari au loc la nivelul clientilor si cum putem controla riscul – o parte importanta a transformarilor inovative. Vom discuta, de asemenea, despre reglementari in mediul de afaceri.

CITESTE SI:  "Stabilitatea și Predictibilitatea" - elementele de care au nevoie liderii companiilor din Romania prezenți la ,,CEO Conference – Shaping the future’’

CEO Conference – Invitați de marcă vor dezbate cele mai HOT subiecte ale prezentului si viitorului

Aflam de la Tatiana Proskuryakova – Country Manager, World Bank Office Romania si Ungaria, Virgil
Soncutean – CEO, Allianz-Tiriac Asigurari, Florin Frunza – Director of Supply, Marketing & Trading
Business Unit, OMV Petrom Gas, Janos Egly – Country Executive Director, Accenture Digital Industry X.0 Romania, Marcel Borodi – CEO, Brinel, Attila Szabó – General Manager, Ford Romania, Stefan Gadola, President & CEO, EnergoBit, Bogdan Popescu – Marketing and Operations Director, Microsoft Romania, Razvan Copoiu – Vicepresident – South & Eastern Europe Industry Business, Schneider Electric, Dragos Metea – CEO, Druid, Marius Filipas – General Manager, Logicom Distribution si Mihai Stanescu, Managing Director & Executive Coach RoCoach, principalii speakeri confirmati pana in acest moment.

Allan Kleynhans, Speaker International si World-Class Performance Coach, va sustine un workshop special concept pentru liderii companiilor performante – “Leading the Future” – despre noile cerinte si noul “mindset” de care au nevoie managerii pentru a face fata noilor provocari generate de o societate care face trecerea catre digitalizare.

Digitalul nu este un canal si transformarea organizatiei nu este un proiect. Scopul fundamental al
transformarii companiilor nu este acela de a digitiza organizatia, ci de a reinventa modelele traditionale de business, procesele, cultura organizationala, de a crea noi modele de gandire si a pune in centrul organizatiei noile tehnologii digitale.

Vom discuta despre Big Data, Artificial Intelligence, automatizari cu ajutorul robotilor (RPA) si despre modul in care aceste tehnologii pot sustine o organizatie complet noua si noi fluxuri de venituri”, declara Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania.

Decoding the 4th Industrial Revolution – o tema abordata in cel de-al doilea panel, va aduce in prim plan modul in care executivii din Romania folosesc tehnologia pentru a sustine atat modelele traditionale de business cat si inovatia sau pentru a investi in crearea de noi companii digitale. Vom discuta despre cum putem crea piete noi si cum putem construi pozitii competitive in aceste piete. Vom analiza tendintele in transformarile tehnologice ca sursa de oportunitati dar si de dezechilibre, vom discuta despre informatii si despre nevoia de analize de business, despre transformare digitala si legislatie si despre riscuri, despre rolul automatizarilor, robotizarii, AI, IOT in transformarea afacerilor.

Inregistrarea la eveniment se poate face pe site-ul evenimentului, aici.

#Disruption | #BusinessTransformation| #DigitalPredators | #DigitalPrayers |#Innovation |
#BusinessModels | # DigitalStories |#NewThinking |#DigitalCulture


[ajax_load_more]