BET
17680.5
1.41%
BET-TR
37417.56
1.48%
BET-FI
58826.12
-0.36%
BETPlus
2609.85
1.34%
BET-NG
1264.99
1.96%
BET-XT
1497.7
1.2%
BET-XT-TR
3132.73
1.27%
BET-BK
3227.37
0.7%
ROTX
38863.86
1.44%
CEO Conference – Care sunt direcţiile de business şi ce schimbări de strategie pregătesc liderii marilor companii din România?

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 10:00, are loc prima ediţie Live/online din seria de trei conferinţe exclusiviste CEO Conference – Shaping the Future  din acest an, care va reuni liderii celor mai mari companii din România într-o dezbatere despre Macro-trends and strategy shifts after lockdown”, într-un eveniment marca Doingbusiness.ro.

În cadrul acestei sesiuni, lideri reprezentativi pentru domeniile lor de activitate vor împărtăşi din experienţa şi planurile lor de redresare şi dezvoltare a companiilor pe care le conduc dar şi a industriilor din care fac parte acestea sau pe care le influenţează prin serviciile pe care le oferă, pentru a oferi inspiraţie, idei şi direcţii de urmat în această perioadă dominată de incertitudine şi schimbări. 

Discuţiile se vor concentra pe trei segmente majore: Financiar, Tehnologie şi Healthcare, prezentand rolul acestora în dezvoltarea generală a economiei şi ramificaţiile pe care acestea le implică la nivelul întregului sistem de business din România.

Astfel, împreună cu invitaţii din panel, dar şi cu participanţii, vom încerca să găsim raspunsuri la intrebări precum:

• Cum poate ajuta piaţa de capital la redresarea economică post-pandemie?

• Ce au în vedere managerii de firme de Private Equity atunci când se gândesc la investitii sau exituri in aceste momente?

• Cum schimbă Covid-19 sistemul de sănătate prin inovare (AI, Cloud, Big Data, telehealth)?

• În ce industrii se simte cel mai puternic accelerarea proceselor de automatizare, robotizare şi transformare digitală si care este rolul industriei IT în susţinerea acestor schimbări?

Speakerii care îşi vor expune ideile şi vor dezbate subiectele propuse în cadrul acestei ediţii, prin exemple aplicate şi soluţii implementate, sunt:

Chairman: Marius Persinaru, CEO Antreprenor & Consultant Strategic şi Organizaţional.

Keynote Speaker: Cristian Nacu, Senior Country Officer, IFC

CITESTE SI:  Principalele concluzii ale profesioniștilor invitați la CFO Conference Cluj-Napoca 2024

Elisabeta Moraru, Country Manager, Google România

Adrian Tanase, Director General, Bursa de Valori Bucureşti

Iulian Trandafir, CEO, Alliance Healthcare România

Costin Avram, General Manager, Crystal System

Sorin Petcu – General Manager, IQVIA România.

„Traversăm o perioadă pe care nimeni nu a anticipat-o şi pentru care nimeni nu a fost cu adevărat pregătit. Acum, mai mult decat oricând, trebuie să arătăm flexibilitate şi putere de adaptare la situaţii neprevăzute. Trebuie regândite strategii, reaşezate structuri organizaţionale, adaptate modele şi procese de lucru şi, nu în ultimul rând, redefinite culturi şi mentalităţi în cadrul companiilor. Avem nevoie de lideri cu viziune care să anticipeze trendurile dar şi de exemple de bune practici care să ne ghideze paşii spre o dezvoltare sustenabilă. Asta ne dorim să promovăm şi să aducem de fiecare dată în faţa oamenilor de afaceri prin conferinţele CEO Conference – Shaping the Future”, declară Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro & Kompass România. 

Evenimentul va fi transmis live, de la sediul Bursei de Valori Bucuresti, cu ajutorul unei platforme avansate de redare online a evenimentelor, care permite inclusiv interacţiunea video cu participanţii, aceştia având posibilitatea de a intra în direct pentru a adresa întrebări şi mesaje speakerilor sau celorlalţi participanţi, folosind microfonul si camera video a propriului dispozitiv. Înregistrarea la eveniment se poate face pe pagina evenimentului: www.ceoconference.ro.

Partenerii evenimentului sunt: Alliance Healthcare Romania, Bursa de Valori Bucuresti, Crystal System, IQVIA, Google Romania, Kompass Romania, iar British Romanian Chamber of Commerce ne este alături în calitate de Organizaţie Suport.

Promovarea evenimentului este susținută de parteneri de prestigiu, precum AGERPRES,  Financial Market, Spațiul Construit, SoftLead, SPOT Media, Cariereonline, Jurnalul de Afaceri, Prahova Business, Bucuresti Business.