BET
16011.7
0.54%
BET-TR
33221.36
0.54%
BET-FI
57822.95
-0.88%
BETPlus
2376.63
0.51%
BET-NG
1144.97
0.37%
BET-XT
1368.93
0.36%
BET-XT-TR
2808.39
0.36%
BET-BK
2993.79
0.08%
ROTX
35653.36
0.23%CEO Conference – Shaping the future Slowbalization – How to redesign the organization of the future

Autor: Financial Market
Timp de citit: 3 minute

CEO Conference – Shaping the Future, organizată în București, pe 22 mai 2019 la Stejarii Country Club sub tematica „Slowbalization – How to build the organization of the future” reunește top CEOs din România pentru a discuta despre noile tendințe la nivel regional și internațional care vor influența modul în care companiile din România își vor dezvolta propriile afaceri în perioada imediat următoare.

Conferința aduce în discuție noua logică a competiției, noi modele de creștere, revoluția recalificării forței de muncă, cum se pot combina cele mai bune calități ale forței de muncă umane și a capabilităților roboților și etapele inovării transformaționale.

Vor fi prezenți pentru a arăta cum redesenează în prezent noua organizație a viitorului –  Dominic Bruynseels, CEO – FIRST BANK, Virgil Șoncutean, CEO – Allianz-Țiriac Asigurări, Violeta Luca, General Manager – Microsoft România, Iulian Trandafir, CEO – Farmexpert, Ondrej Safar, Country Manager – CEZ Group România, Wolfgang Schulz, General Manager – BMW Group România, Mihnea Craciun, Deputy Head of România – EBRD, Alexandru Reff, – Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova, etc.

“CEO Conference – Shaping the Future, evenimentul premium organizat anual de DoingBusiness.ro s-a consacrat drept cea mai bună platformă prin care liderii companiilor pot obține idei și informații care pot transforma modul în care își conduc organizația.

Prezentăm în fiecare an experiențe unice, soluții noi, funcționale și utile în redesenarea propriile strategiilor. În 2019, prezentăm în premieră în România o temă care a fost dezbătută la începutul acestui an de cei mai importanți lideri ai lumii – tendința „Slowbalization”. Vrem să arătăm managerilor din România cum pot să redeseneze organizația viitorului’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

La această ediție, CEO Conference – Shaping the Future –  „Slowbalization – How to redesign the organization of the Future” așteptăm peste 150 de CEO, Directori Generali, investitori, antreprenori, precum și alți factori de decizie pentru a discuta despre modul în care companiile din România înțeleg să-și ajusteze sau să își accelereze afacerile pentru a răspunde cât mai eficient noilor trenduri economice, sociale, tehnologice și legislative din 2019.

În premieră în România, DoingBusiness.ro va prezenta la CEO Conference și un interviu în exclusivitate cu Adjiedj Bakas, autorul cărții ,,Noua Renaștere’’ și cel care a introdus în dicționarul financiar mondial un nou termen ,,Slowbalization’’.

,,În următorii 50 de ani vom experimenta mult mai multe schimbări decât în ultimii 5000 de ani”, declară Adjiedj Bakas. Acesta mai afirmă că ”Globalizarea încetinește. Noul naționalism, regionalismul și patriotismul capătă amploare, în timp ce conceptul de globalizare nemărginită stagnează. În plus, datorită transformării digitale, inteligenței artificiale și robotizării, devine din ce în ce mai ieftin să produci local’’.

CITESTE SI:  Shakespeare School dă startul înscrierilor la Essay Competition 2024 – ediția #16!

Vorbind despre ,,Slowbalization’’, Adjiedj Bakas a explicat cum deschiderea granițelor ca urmare a globalizării a transformat țările din Estul și Sudul Europei în state furnizoare de așa numiți ,,youngsters’’.

,,Italia, Portugalia, România își exportă tinerii promițători în Germania sau Scandinavia. Deja îmbătrânirea populației este o problemă care devine din ce în ce mai severă în aceste state. Este important pentru state precum România să încerce să inverseze procesul de emigrare. Imigrația dinspre alte popoare nu este o soluție’’, crede Bakas, care afirmă că ,,nu poți construi un viitor pe baza copiilor altor națiuni’’.

Bakas vede și soluția: ,,Mulți oameni din Suedia, Franța sau Olanda încep să cumpere proprietăți în Portugalia sau Ungaria și își mută activele și fondurile de pensii în aceste țări. România poate beneficia și se poate alătura acestei tendințe’’.

,,Până acum, câștigătorul procesului de slowbalization este China, iar printre posibilii pierzători se pot afla state precum Suedia, Franța sau Marea Britanie. China, Rusia și Statele Unite vor fi principalele puteri într-o lume multipolară, condusă de către chinezi’’, crede Bakas, în timp ce ,,Europa devine rapid un mare Disneyland în aer liber, cu turiști din toată lumea. Industria de turism din România poate beneficia de acest trend extrem de puternic’’.

Bakas mai vede pentru România și posibilitatea capitalizării evoluției demografice mondiale: ,,Populația lumii crește în fiecare zi cu 220.000 de persoane. Așa că industria agricolă și alimentară are mare viitor, poate produce enorm pentru export. Între timp, industria globală de IT crește rapid. Românii sunt buni la asta și se pot aștepta la o creștere fantastică’’, a mai declarat Adjiedj Bakas în pentru CEO Conference – Slowbalization. How to redesign the organization of the future.

Lideri ai celor mai importante companii din România se vor reuni pe 22 mai la CEO Conference  – Shaping the Future pentru a dezbate atât previziunile lansate de Adjiedj Bakas cât și alte teme de maxim interes aflate pe agenda top executivilor care conduc organizații de succes.

Partenerii evenimentului sunt: FIRST BANK, EBRD, Allianz-Țiriac Asigurări, CEZ Group România, Farmexpert, Microsoft România, Strauss România, Prestigio, Psychometric Systems, DENT ESTET, Kompass România.

Promovarea evenimentului este susținută de parteneri de prestigiu, precum RMKT – Asociația Economiștilor Maghiari din România, Agerpres, Agora, Business24, Cariere, CFnet, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Manager Express, Spatiulconstruit.ro, SoftLead, Transilvania Business, Ziare.com.

Mai multe detalii despre acest interviu în exclusivitate, veți regăsi la CEO Conference – Shaping the Future și pe portalul www.doingbusiness.ro.


 

[ajax_load_more]