BET
17594.12
-0.96%
BET-TR
37375.13
-0.6%
BET-FI
58220.96
-0.79%
BETPlus
2598.65
-0.9%
BET-NG
1260.95
-1.34%
BET-XT
1492.59
-1.03%
BET-XT-TR
3134.02
-0.67%
BET-BK
3234.08
-0.71%
ROTX
38658.4
-1.06%
CEO Conference – Winning the Uncertain

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Pe 26 mai 2022, CEO Conference – Winning the Uncertain va reuni la Bucuresti CEO, directori generali, investitori si antreprenori, pentru a discuta despre una dintre cele mai mari provocari la care liderii trebuie sa faca fata astazi: aceea de a-si reseta viziunea si a-si regandi strategiile pentru a se adapta la noul context complet disruptiv.

Conferinta face parte din seriile de evenimente marca Doingbusiness.ro, fiind o platforma unica de dezbateri si discutii top-to-top, la care lideri din companii de renume participa pentru a gasi insight-uri si solutii la probleme reale, si a invata din studii de caz si exemple practice.

Editia CEO Conference 2022 are ca tema Winning the Uncertain: cum pot face fata business-urile valului urias de schimbari aparute in ultimii ani si cum este necesar sa-si recalibreze modelul operational pentru a se pregati de un viitor din ce in ce mai disruptiv.

Ritmul schimbarilor globale din ultimii cativa ani, si mai ales din perioada de la inceputul pandemiei, este fara precedent. Viteza cu care se deruleaza si impactul lor este incomparabil cu ceea ce business-urile erau obisnuite sa gestioneze cu ani in urma.

De la repercusiunile razboiului din Ucraina si instabilitatea financiara pe care a generat-o, “razboaiele” economice intre tari, schimbarile sociale si profesionale profunde provocate de pandemie, la amenintarile cibernetice si dificultatea companiilor de a gasi forta de munca, nevoia de transformare digitala rapida, si toate acestea in contextul “green deal”-ului european.

Cuvantul de ordine este incertitudinea. Felul in care liderii se vor mobiliza pentru a face fata tuturor acestor factori disruptivi si pentru a capitaliza momentul prezent este ceea ce le va asigura business-urile pe termen lung.” declara Dumitru Ion, Managing Partner, DoingBusiness.ro.

CITESTE SI:  Principalele concluzii ale profesioniștilor invitați la CFO Conference Cluj-Napoca 2024

Prima tema principala ”The CEO Moment – leadership in vremuri incerte” va pune in discutie contextul global al acestei perioade. In cadrul sau, se vor aborda subiecte precum:
• Management de criza
• Evolutia financiara a pietelor, a inflatiei, crizei energetice si a lanturilor de distributie, precum si riscurile geopolitice provocate de razboiul din Ucraina
• Ce e cel mai important? Prioritatile pentru CEO in acest ‘next normal’ – managementul riscului, rezilienta si potential de crestere, in contextul reglementarilor legislative climatice
• Cum pot companiile sa atraga si sa retina angajati cu potential, dat fiind noul stil de lucru post-pandemic

Cea dea doua tema majora este ”Managementul transformarilor tehnologice care aduc valoare” – felul in care liderii isi pot pregati business-ul pentru transformare profunda pe termen lung. Printre subiectele pe care le vor acoperi invitatii se numara:
• Cum se conduce o transformare profunda
• Evolutia de la ”Supply chain” la “Supply web”
• Siguranta cibernetica in business

Printre speakeri se numara: Anna Akhalkatsi, Country Manager for Romania and Hungary, Europe and Central Asia, World Bank; Bogdan Putinica, General Manager, Microsoft Romania; Florin Popa, Director B2B, Orange Business Services; Lucian Enaru, Country General Manager Romania & Moldova, Schneider Electric; Daniel Ortiz, Director General, Enel X Romania; Costin Avram, General Manager, Crystal System, iar chairman ale evenimentului este Marius Persinaru, Managing Partner, Channel Advisors – CEO, Antreprenor & Consultant Strategic si Organizational, cu vasta experienta in mediul de business local si regional.

Agenda completa a conferintei poate fi consultata pe www.ceoconference.ro. Participarea se face pe baza de invitatie, fiind necesara inregistrarea online in prealabil pe pagina evenimentului.