BET
16882.42
-0.77%
BET-TR
35029
-0.77%
BET-FI
60301.58
-0.24%
BETPlus
2495.95
-0.73%
BET-NG
1210.27
0.09%
BET-XT
1440.85
-0.75%
BET-XT-TR
2956.01
-0.75%
BET-BK
3107.11
-0.88%
ROTX
37073.64
-0.76%CFO Conference Timișoara – 18 noiembrie 2022. Vorbim rolul CFO-ului de astăzi și principalele noutăți fiscale pentru 2023

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Pe 18 noiembrie 2022, BusinessMark organizează la Timișoara prima ediție CFO Conference, eveniment dedicat directorilor financiari ce va avea loc la Iulius Congress Hall și online, începând cu ora 09:00.

Rolul CFO-ului este în schimbare, iar noile tehnologii definesc acest rol, digitalizarea fiind una din prioritățile de bază ale directorilor financiari.

Însă procesul este unul complex, în care raportarea non-financiară capătă un rol tot mai important, iar data & analytics sunt elemente ce asigură succesul departamentului financiar.

În plus, viitorul companiilor este dominat de incertitudine, astfel că tranzacțiile de piață, investițiile, fuziunile și achizițiile, cât și creșterea de prețuri pentru materii prime, creșterea dobânzilor și inflației – toate sunt elemente ce aduc și mai multe provocări directorilor financiari. În tot acest context, cum evoluează rolul CFO-ului și care este poziția sa pe harta companiei viitorului?

Care este rolul CFO-ului la nivel de asigurarea business continuity în vremuri de schimbare și care sunt riscurile strategice pe care trebuie să le avem în vedere în perioada următoare?

Discutăm despre toate acestea alături de specialiști din companii de top, în cadrul celor două sesiuni de prezentări și a panelului de dezbatere, la care vor participa:
• Verona Cojocaru, Assurance Partner and Digital Transformation Leader, EY Romania
• Mircea Varga, Chairman of the Board at Teilor Holding & Board Member at Safetech Innovations
• Cristian Stoicescu, Financial Controller & Tax Manager, IKEA SEE
• Mitel Spătaru, Tax Partner, Crowe România
• Alina Andrei, Partener, Cabot Transfer Pricing
• Theodor Artenie, Head of Tax Practice Romania, Noerr
• Andreea Simion, Manager, Forensic & Integrity Services, EY Romania
• Adrian Stepan, Legal Senior Manager, Crowe România

CITESTE SI:  Concluziile ultimei ediții de la București a „CFO Conference”

CFO Conference Timișoara vizează: Directori financiari, Directori generali, Consultanți fiscali, Controlleri financiari, Directori economici, Directori contabili, Contabili, Auditori, Analiști financiari, Antreprenori. Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali.

Compania pune la dispoziție trei tipuri de bilete: „in person”, online și on demand. Experiența „in person” va fi completată de cea virtuală, astfel că puteți interacționa chiar și online cu ceilalți invitați și vizita zona expozițională. Mai multe detalii despre agendă și tematică aici sau la adresa office@business-mark.ro.