BET
14435.35
0.15%
BET-TR
29106.74
0.15%
BET-FI
53214.95
-1.54%
BETPlus
2145.84
0.14%
BET-NG
1072.96
0.04%
BET-XT
1240.43
0.04%
BET-XT-TR
2485.12
0.04%
BET-BK
2641.06
-0.14%
ROTX
31145.37
-0.18%Dezbatem cele mai importante noutăți fiscale și rolul CFO-ului în contextul provocărilor actuale, la noua ediție „Tax & Finance Forum Cluj-Napoca”

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

BusinessMark invită directorii financiari, consultanții fiscali, directorii economici, analiștii financiari, directorii contabili și auditorii la noua ediție „Tax & Finance Forum” ce va avea loc pe 1 noiembrie 2022 la Cluj-Napoca.

Evenimentul se va desfășura atât în format fizic, la Grand Hotel Italia, cât și virtual, și este adresat atât companiilor din mediul privat, cât și celor din sectorul public.

În cadrul sesiunilor de prezentări și panelului „CFO Roundtable”, vom aborda cele mai importante aspecte și noutăți legislative cu impact fiscal, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi.

Vom prezenta și analiza, alături de experți din cele importante companii: tendințe legislative și fiscale la nivel internațional, noutăți privind politicile fiscale în Uniunea Europeană post-pandemie, strategia fiscală a României si armonizarea legislației românești cu cea globală, reforma fiscală în contextul Planului National de Redresare și Reziliență, aspecte privind taxarea în economia digitală, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală, cele mai importante noutăți fiscale, la ce să ne așteptăm din 2023, aspecte privind digitalizarea administrației fiscale din România – SAF-T, e-factura și RO e-transport, prețurile de transfer la nivel internațional și local.

Totodată, vorbim despre inspecția fiscală a dosarului de prețuri de transfer; exemple și bune practici, TVA, modificări privind impozitul pe profit, perspective și tendințe în inspecțiile fiscale, noutăți privind impozitele și taxele locale, noutăți legislative în domeniul contabilității și raportării financiare internaționale.

CITESTE SI:  Real Estate & Construction Forum 2023. Jucători din industrie dezbat, pe 25 septembrie, situația actuală a pieței imobiliare și perspectivele pentru 2024

Vor fi alături de noi în calitate de speakeri:
• Raluca Popa, Partener, Departamentul Impozite directe, EY România
• Ioana Birta, CFO, TeraPlast Group
• Alcora Coman, Director Economic, Emerson
• Ciprian Stoian, Regional Tax (CE) and Transfer Pricing Manager, Endava
• Cristina Săulescu, Partener, Cabot Transfer Pricing
• Mariana Boiciuc, Senior Partner, CITR
• Andreea Florian, Senior Tax Manager, Deloitte Romania

Cea de-a doua parte a conferinței va fi dedicată panelului „CFO Roundtable”, în cadrul căruia vom discuta despre rolul directorilor financiari în creșterea gradului de adaptare a soluțiilor digitale și evoluția acestui rol.

Vom discuta și despre care este rolul CFO-ului la nivel de asigurarea business continuity în vremuri de schimbare și care sunt riscurile strategice pe care trebuie să le avem în vedere în perioada următoare, dar și despre management financiar strategic, ca rol de catalizator pentru creșterea performanței organizației.

BusinessMark pune la dispoziție trei tipuri de bilete: in person, online și on demand. Mai multe detalii despre agendă și tematică aici sau la adresa office@business-mark.ro. Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali.