BET
15926.46
-0.54%
BET-TR
33043.53
-0.54%
BET-FI
58339.18
-0.34%
BETPlus
2364.53
-0.53%
BET-NG
1140.72
-0.65%
BET-XT
1364.01
-0.51%
BET-XT-TR
2798.19
-0.51%
BET-BK
2991.27
-0.48%
ROTX
35570.46
-0.47%Dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă cu finanțare 100% nerambursabilă – o nouă oportunitate pentru companii

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Fonduri nerambursabile de pană la 353 de milioane de euro sunt disponibile pentru investiții în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate, prin componenta C6 a PNRR.

Fondurile nerambursabile si PNRR reprezenta o sansa unica pentru dezvoltarea si modernizarea economiei Romaniei. Planurile ambitioase privind tranzitia verde, digitalizarea, rezilienta economica, dezvoltarea infrastructurii, programele de sprijin pentru cercetare si inovare in domeniul privat, coroborate cu reformele asumate ale administratiei si sistemului de educatie, pot inscrie economia pe o traiectorie pozitivă.

“Green Deal”-ul european, care isi propune o reducere de 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in anul 2030, cu fonduri alocate de 1800 de miliarde de euro alocat acetei tranzitii, ofera oportunitati extraordinare pentru companiile care vor sa investeasca in noi capacitati de productie de energie verde.

Astfel, ne face plăcere să vă invităm să fiţi online vineri 11 martie, între 10:00 şi 11:15 , în cadrul webinarului Business Evolution: Dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă cu finanțare 100% nerambursabilă, dedicat persoanelor de decizie: antreprenori, directori generali, directori de dezvoltare și achizitii, directori financiari din companii care doresc să acceseze fonduri pentru dezvoltare.

Laurențiu Burmaru, Head of Sales & Markenting, Enel X România și Roxana Mircea, Managing Partner, REI GRUP, împreună cu moderatorul evenimentului, Tudor Galoș, Senior Consultant, Tudor Galoș Consulting vor oferi detalii concrete și practice despre cum puteți implementa astfel de proiecte.

CITESTE SI:  Shakespeare School dă startul înscrierilor la Essay Competition 2024 – ediția #16!

Temele principale prezentare și discutate sunt legate de cerințele publicate în ghidul pentru accesarea componentei C.6 energie din PNRR pentru sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate:

• Cum poate fi accesat acest prim proiect din componenta C6 a PNRR?
• Cum pregătiți proiectele și cum alegeți furnizorii? Care sunt furnizorii și cum va pot ajuta?
• Ce proiecte de energie solară și eoliană pot fi dezvoltate?
• Care sunt cerințele minimale pentru aceste proiecte și pentru tehnologia folosită?
• Care au fost provocarile în dezvoltarea unor proiecte anterioare?
• Ce alte fonduri de finanțare nerambursabilă vor fi disponibile în 2022?

Evenimentul va fi transmis live, cu ajutorul platformei Livestorm.com, care permite interacțiunea directă cu speakerii a participanților, aceștia având posibilitatea de a adresa întrebări şi mesaje invitaților și de a primi răspunsuri în timp real, în sesiunea specială de Q&A.
Participarea la eveniment este gratuită, necesită doar înregistrarea prealabilă pe pagina evenimentului: https://businessevolution.ro/