BET
16908.2
0.15%
BET-TR
35082.48
0.15%
BET-FI
60480.06
0.3%
BETPlus
2499.41
0.14%
BET-NG
1208.26
-0.17%
BET-XT
1441.87
0.07%
BET-XT-TR
2958.1
0.07%
BET-BK
3109.19
0.07%
ROTX
37104.36
0.08%


Doingbusiness.ro va organiza a doua ediție a conferinței naționale Business (r)Evolution

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Doingbusiness.ro, cu suportul Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta va organiza marti, 17 aprilie 2018evenimentul de referinta al mediului de afaceri regional – Business (r)Evolution: Digitalizarea – Trend sau Tsunami?. Evenimentul se adreseaza managerilor si antreprenorilor din Constanta si din judetele invecinate.

,,Dupa succesul inregistrat la Oradea, unde conferinta nationala Business (r)Evolution a mobilizat peste 150 de antreprenori luna trecuta, revenim cu incredere la Constanta, acolo unde am intalnit de fiecare data anterprenori deschisi catre cunoastere, oameni de afaceri de succes, companii importante care misca economia nationala si unde in acest an vom arata ce inseamna sa faci afaceri in contextul revolutiei digitale’’, a declarat Dumitru Ion – CEO doingbusiness.ro. ,,Revolutia digitala – stim cu totii ce este, se intampla in tot ceea ce facem. Insa vom arata la Constanta cum ne transforma ea modul in care facem afaceri si chiar cum ameninta sau potenteaza existenta companiilor aflate in fata unor decizii cruciale’’, a adaugat Dumitru Ion.

Conferinta va fi moderata de jurnalistul Radu Soviani si este structurata in 3 sesiuni. Prima dintre ele, dedicata Managementului performant si consultantei, va fi deschisa de Iulian Groposila – Presedintele Patronatului IMM Constanta, care va oferi o perspectiva asupra modului in care reactioneaza mediul de afaceri local la transformarea digitala si cat sprijin primeste acesta din partea autoritatilor locale in adoptarea noilor tehnologii.

Daniela Oprescu – Director Taxe, KPMG Romania va trece in revista principalele modificari fiscale pe care antreprenorii trebuie sa le aiba in vedere, Laura Sachelarie – Senior Segment Manager, Telekom Romania va prezenta solutiile de comunicatii si IT pentru IMM-uri care sa ii ajute in eficientizarea activitaii, iar Ecaterina Szoke – Director Regional, Allianz-Tiriac Asigurari va prezenta solutii pentru identificarea si administrarea riscurilor intr-o companie.

CITESTE SI:  2Performant cheamă investitorii la AGA pentru o majorare de capital și previzionează o creștere anuală de 55%

Cea de-a doua sesiune prezinta oportunitatile nascute prin digitalizare si aduce oamenilor de afaceri din Dobrogea cele mai noi detalii privind implementarea noilor reguli europene de protectie a datelor cu caracter personal – GDPR.

Consultantul Tudor Galoș va detalia impactul noii legi in business, iar Dumitru Ion – CEO, Kompass Romania va identifica tranzitia de la ,,big data’’ la ,,smart data’’, cu alte cuvinte va arata cum aplicatiile care ajuta la cresterea vanzarilor pentru orice companie reusesc sa selecteze si sa transforme in profit datele esentiale de care dispun sau pot dispune companiile.

In aceeasi directie, a vanzarilor, se va indrepta si prezentarea Alexandrei Cernian, Trainer & Senior Consultant, Valoria, iar Flori Gainuta, Legal Assistant pentru BSA Outside Counsel pentru Romania, impreuna cu Ion Gheorghediac, reprezentantul I.G.P.R. – I.C.P.C., vor evidentia riscurile la care se expun companiile in cazul utilizarii de software nelicentiat sau contrafacut, atat din punctul de vedere al securitatii si confidentialitatii datelor, cat si din punct de vedere legal.

Comunicarea, conectarea si limbajul de influentare sunt subiectele sesiunii care incheie conferinta Business (r)Evolution de la Constanta. Catalin Stoica – Coach & Trainer, Academia de Bine arata de ce comunicarea & conectarea sunt responsabile pentru 58% din performanta in toate tipurile de munca, in toate domeniile de activitate profesionala si antreprenoriala. Sunt responsabile pentru gradul de retentie a angajaților buni, responsabile pentru capacitatea de a face fata diferitelor crize economice, responsabile chiar pentru cresterea veniturilor.