BET
14687.5
0.15%
BET-TR
30325.26
0.15%
BET-FI
58271.49
0.58%
BETPlus
2181.18
0.12%
BET-NG
1073.34
0.12%
BET-XT
1267.27
0.17%
BET-XT-TR
2586.9
0.16%
BET-BK
2758.04
0.19%
ROTX
32751.44
0.4%


Evolio lanseaza doua drone cu stabilizare pe 6 axe, transmisie video live si aterizare smart

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Evolio a lansat pe piaţă două drone ce oferă o foarte bună stabilitate în zbor şi funcţii smart de pilotaj, din gama Evolio iFly, au anunţat, miercuri, reprezentanţi ai companiei IT.

Gama s-a extins astfel cu dronele iFly One HD şi iFly Range, modele ce se remarcă prin design compact, fiabilitate, uşurinţă în pilotare şi care permit vizualizarea live a filmărilor pe display-ul smartphone-ului.

Evolio iFly One HD este o dronă dotată cu funcţii smart, camera video de acţiune, sistem de stabilizare şi permite deplasarea în trei viteze de zbor. Drona iFly One HD decolează printr-o simplă aruncare în aer, iar sistemul de giroscop pe 6 axe oferă o bună stabilitate în zbor, drona fiind foarte uşor de manevrat încă din primele minute.
Funcţiile Headless Mode şi One Touch Landing sunt de un real folos pentru utilizatorii mai puţin experimentaţi în pilotarea dronelor. ‘Headless Mode’ permite orientarea dronei în direcţia dorită, indiferent de poziţia să faţă de radiocomandă, în timp ce funcţia One Touch Landing permite că iFly One HD să aterizeze singură doar printr-o apăsare de buton.

‘Orice pasionat de fotografie sau de film va aprecia imaginile surprinse cu ajutorul unei drone. În România piaţă este încă la început, însă estimăm o creştere în 2017 cu aproximativ 150 de procente. Noi ne propunem să atingem o cota de piaţă de 20% şi odată cu extinderea gamei iFly suntem încrezători că ne vom atinge acest obiectiv. Dronele iFly One HD şi iFly Range sunt două modele smart, foarte uşor de pilotat şi accesibile, cu ajutorul cărora poate fi creat conţinut foto şi video unic, indiferent de vârstă utilizatorului sau de experienţă acestuia în pilotarea dronelor’, declara Mugur Ştefan, VP Sales & Marketing.

CITESTE SI:  Agroland Business System raportează venituri de 250,2 milioane de lei și un rezultat operațional de 11,1 milioane de lei la nivel consolidat în primele nouă luni din 2023

Drona Evolio iFly One HD permite răsuciri la 360 de grade indiferent de treaptă de viteză pentru care utilizatorul optează. Astfel pot fi realizate fotografii şi înregistrări video din orice unghi, selfie-urile fiind cu adevărat spectaculoase. Evolio iFly One HD dispune şi de o aplicaţie smart, ce permite vizualizarea live a filmărilor pe display-ul smartphone-ului. Astfel utilizatorul poate urmări secvenţele video în timp real prin simplă conectare wifi a dronei la telefonul sau mobil. iFly One HD are dimensiuni reduse de 17,5 x 17,5 cm şi poate fi controlată de la o distanţă de 60-70 de metri. Autonomia zborului este de 6-8 minute, iar bateria necesită un timp de reîncărcare de 40 de minute.

Drona Evolio IFly Range vine echipată cu stabilizator gyro pe 6 axe, funcţii smart şi garantează un zbor lin, chiar dacă utilizatorul este începător în pilotarea dronelor. iFly Range dispune de funcţia ‘Throw to lunch’, astfel încât pentru a decola este suficientă aruncarea să în aer. Odată lansată, drona se poate deplasa cu trei viteze de zbor pe o rază de până la 120 de metri. iFly Range permite la rândul ei, prin activarea funcţiei ‘Flip 360’ , răsuciri la 360 de grade în orice treaptă de viteză. Astfel pot fi realizate acrobaţii aeriene cu adevărat impresionante. Drona poate fi echipată, în funcţie de preferinţă utilizatorului, cu o camera wifi pentru realizarea de fotografii inedite şi înregistrări video din orice unghi. Evolio iFly Range are dimensiuni reduse de 31,5 x 31,5 cm şi dispune de o autonomie de zbor de 8-10 minute, timpul necesar pentru reîncărcarea bateriei fiind de aproximativ 50 de minute.

Sursa: Agerpres

Foto: Pixabay