BET
15033.96
1.36%
BET-TR
31040.47
1.36%
BET-FI
57453.7
0.53%
BETPlus
2230.89
1.29%
BET-NG
1103.23
1.44%
BET-XT
1295.7
1.29%
BET-XT-TR
2645.03
1.29%
BET-BK
2828.99
1.31%
ROTX
33405.38
1.41%


Experții români analizează impactul modificărilor fiscale asupra mediului de business

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

BusinessMark anunță organizarea evenimentului “Tax & Finance Forum”, ce va avea loc pe 17 noiembrie la Hotel Kronwell, Brașov. Experții din cele mai mari companii de consultanță din România vor aborda aspecte fiscale de actualitate și vor dezbate tendințele la nivel internațional, modificările legislative din Codul Fiscal și Normele de Procedură Fiscală și noi reglementări contabile.

Această ediție include două sesiuni TAX Focus, cu slot-uri de 30-45 de minute de prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. De asemenea, în cadrul sesiunii IFRS Focus vor fi analizate principalele subiecte și standarde de raportare financiară internațională.

Tematica acestei ediții cuprinde aspecte ce țin de: tendințe în fiscalitatea la nivel mondial și european, noua abordare OECD a taxării internaționale, armonizarea legislației românești, noutăți în sfera impozitului pe profit, impactul modificărilor fiscale la nivelul angajatorului și al angajatului, TVA – noutăți, split-TVA, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, prețurile de transfer, trenduri în controalele fiscale efectuate de autorități, vămuirea centralizată- metodă de eficientizare a costurilor, mobilitatea internațională a angajaților – provocări fiscale, IFRS 15 – Venituri din contractele cu clienții și IFRS 16 „Contractele de leasing”: noul concept de leasing, exemple practice.

CITESTE SI:  Radu Hanga câștigă un nou mandat la cârma BVB

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii speakeri:

MITEL SPĂTARU, Tax Partner, FiNEXPERT
CRISTIANA OPREA, Tax Manager, FiNEXPERT
MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
MIHAELA HAMPU, Senior Manager, Tax Advisory, Mazars
IRINA NISTOR, Senior Manager, Consultanță Fiscală, PwC România
ROXANA GHIGEA, Manager, Taxation Services, KPMG România
ALEXANDRU COMĂNESCU, Senior Manager, Deloitte România
ELLA CHILEA, Partener Audit & Financial Advisory Services Mazars Romania
FLORIN MINEA, Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services, Mazars Romania
ALINA FĂNIȚĂ, CEO, PKF Finconta

În contextul unui final de an cu multe modificări legislative și fiscale, ne face plăcere să organizăm Tax & Finance Forum la Brașov și să descifrăm, alături de reprezentanții din cele mai mari companii de consultanță, noutățile fiscale cu impact asupra mediului de business.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Foto credit: Dreamstime