BET
16011.7
0.54%
BET-TR
33221.36
0.54%
BET-FI
57822.95
-0.88%
BETPlus
2376.63
0.51%
BET-NG
1144.97
0.37%
BET-XT
1368.93
0.36%
BET-XT-TR
2808.39
0.36%
BET-BK
2993.79
0.08%
ROTX
35653.36
0.23%EY lansează noi programe globale de resurse umane, adaptate la piața de muncă a viitorului

Autor: Financial Market
Timp de citit: 3 minute

EY anunță lansarea unei noi serii de programe globale de resurse umane dedicate pregătirii propriei forţe de muncă şi a propriei afaceri pentru piața de muncă a viitorului. LEAD este unul dintre ele și reprezintă un nou model de dezvoltare profesională, care foloseşte tehnologia şi platforme digitale inovatoare.

Programul încurajează feedback-ul în timp real în rândul întregii forţe de muncă EY de 250.000 de persoane, astfel încât oamenii să obţină informaţiile relevante de care au nevoie ca să se dezvolte, să îşi cultive carierele individuale şi să se pregătească pentru munca viitorului.

Prin programul LEAD, se trece de la evaluări retrospective ale performanţelor şi aprecieri scrise, detaliate, la feedback în timp real şi la un dialog mai eficient care se concentrează pe traseele individuale de carieră şi pe aspiraţii personale pe termen lung. La începutul fiecărui an şi cel puţin la fiecare 90 de zile după aceea, angajații EY se vor întâlni cu consilieri dedicați pentru revizuirea feedback-ului şi pentru a discuta cum pot obține performanţe mai bune.

Andreea Mihnea, HR Director EY România

LEAD nu este un sistem de evaluare, ci un mod diferit de a ne raporta la oamenii cu care lucrăm. Evaluările presupun, în general, a te uita la ce s-a făcut în trecut şi nu mai poate fi schimbat, pentru a da o notă pe baza căreia să iau diverse decizii legate de angajat. Prin contrast, LEAD se concentrează pe destinaţia fiecăruia de carieră, pe aspiraţia de creştere continuă şi pe încurajarea pozitivă a angajaţilor. Reperele angajatului EY din această perspectivă sunt: aspiraţia proprie de carieră, un standard ideal la care se poate raporta în funcţie de nivelul la care se află sau cel pe care îl vizează, feed-back constant şi nemijlocit prin intermediul platformei mobile.
Ceea ce contează este unde vreau eu să ajung şi cum reuşesc să sparg planul meu de acţiune în activităţi concrete, pe unităţi de timp definite, care, cumulate, mă vor duce către destinaţia propusă. Odată ce știu destinaţia, paşii de făcut şi cum se reflectă ceea ce fac în realitatea de business, consilierul meu mă poate ghida prin coaching şi mentoring să ajung acolo unde îmi propun,” spune Andreea Mihnea, HR Director EY România.

CITESTE SI:  Federal Reserve menține ratele dobânzilor și afirmă că luna martie este probabil prea devreme pentru o reducere

Programul LEAD dispune de un nou tablou digital personal care oferă o modalitate intuitivă pentru personalul EY de a-şi vizualiza feedback-ul primit din partea echipelor şi de a-şi urmări progresul în timp real. De asemenea, LEAD foloseşte un nou standard de măsurare a performanţelor, care se axează pe modul în care fiecare individ poate atinge un nivel mai înalt în carieră. La sfârşitul fiecărui an, angajaţii EY vor primi rapoarte personalizate care vor sintetiza feedback-ul primit de-a lungul anului și informații privind modul în care individul a performat în relaţie cu colegii şi în raport cu standardul fixat.

Adoptarea economiei „gig”
Pentru a se alinia la economia de tip “gig” şi a colabora cu profesioniști interesați de mai multă flexibilitate și de proiecte pe termen scurt, EY a dezvoltat GigNow, o platformă avansată de tehnologie care are rolul de a descoperi şi de a contracta furnizorii potriviți pentru proiectele EY, de a-i angaja rapid, astfel încât să poată să aducă valoare în cel mai scurt timp. Cu ajutorul GigNow, numărul de colaboratori EY pe contracte punctuale este de așteptat să crească semnificativ în următorii câţiva ani.

Profesioniștii cu care EY va încheia contracte prin intermediul GigNow vor beneficia, de asemenea, de acces la programele de învățare EY, la cursuri virtuale care îi pot ajuta să-și dezvolte noi competențe.

EY va adăuga acestei platforme noi capabilităţi AI, către sfârșitul anului. GigNow esta activă în prezent în Statele Unite, Marea Britanie, Irlanda, Australia şi Noua Zeelandă, și se poartă deja discuții pentru lansarea sa în alte cinci ţări