BET
18271.27
0.2%
BET-TR
39780.12
0.2%
BET-FI
58771.15
-0.25%
BETPlus
2703.17
0.14%
BET-NG
1294.25
0.14%
BET-XT
1555.74
0.13%
BET-XT-TR
3334.22
0.14%
BET-BK
3395.14
-0.14%
ROTX
40150.17
0.2%

O nouă conferință Business rEvolution pentru antreprenorii din Ardeal organizată de Doingbusiness.ro la Targu Mureș

Autor: Financial Market
2 min

Antreprenorii din Mures și din judetele invecinate sunt invitati sa participe marti, 28 noiembrie 2017, la Targu Mures, la evenimentul regional Digitalizarea – Trend sau Tsunami? – parte a proiectului national Business rEvolution 2017.

Evenimentul se va desfasura la Hotel Privo, incepand cu ora 9.00. Agenda completa este disponibila in pagina evenimentului, din site-ul Doingbusiness.ro.

,,Sunt studii care arata ca aproape jumatate din companiile existente acum vor disparea in urmatorii 10 ani, daca nu vor gasi o cale astfel incat sa schimbe intreaga companie prin implementarea noilor tehnologii’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, organizatorul conferinței. ,,Așteptam sa ne reintalnim cu antreprenorii din Mures pentru a ajuta la constientizarea pe deplin a oportunitatilor create de lumea digitala’’, a adaugat acesta.

,,La Targu Mures vom vorbi despre acea calitate pe care trebuie sa o aiba companiile azi: agilitatea. Orice ai crea, cineva va reproduce bunurile sau serviciile respective, insa agilitatea companiilor constiente de faptul ca Internetul si tehnologia au schimbat pentru totdeauna conditiile de afaceri, va asigura supraviețuirea dupa asa numitul val de inovare disruptiva’’, a declarat moderatorul conferintei, jurnalistul economic Radu Soviani.

Evenimentul din 28 noiembrie 2017 de la Targu Mures, va aduce in fata oamenilor de afaceri tendinte si strategii inovatoare in marketingul digital, va identifica directiile de digitalizare si automatizare a proceselor si activitatilor din companii, prezentand cele mai noi tehnologii care insotesc transformarea digitala.

Conferinta este structurata in trei sesiuni si va fi deschisa de catre Erika Zolyomi – Asociatia Economistilor Maghiari din Romania – Filiala Mures.

Prima sesiune este dedicata managementului performant, consultantei, povestilor de succes si prezentarii amanuntelor decisive din spatele povestilor de succes si raspunde unor intrebari cheie precum atragerea de noi clienti prin inovatie sau reactia mediului de afaceri local la transformarea digitala.

Laura Sachelarie – Telekom Romania va arata ca lucrurile si afacerile se pot face altfel chiar de astazi (si cum) pentru ca tehnologia a devenit foarte accesibila. In aceiasi sesiune, Tudor Galos – Senior Consultant, Tudor Galos Consulting, va sublinia principalele prevederi ale noii norme de protectie a datelor personale (GDPR) si cum putem alinia strategia de business la aceste norme, astfel incat sa transformam un potential obstacol intr-o oportunitate.

Sesiunea se va incheia cu povestea de succes a companiei Dacia Plant, spusa de unul dintre fondatorii companiei, Traian Ionescu Heroiu, care va impartasi audientei din experienta sa, de la momentul in care a pus bazele companiei, pana astazi, cand aceasta valoreaza peste 15 milioane euro.

In cea de-a doua sesiune Alina Necsulescu – Tax Manager – KPMG Romania va prezenta cele mai recente modificari fiscale si modul in care companiile le pot face fata, astfel incat sa limiteze incertitudinile, dar vor fi identificate si modalitatile prin care digitalizarea poate face parte din orice activitate de afaceri, indiferent de domeniu, prin inovatie si digitalizare, ca punte intre tehnologie si business-ul traditional.

Va prezenta instrumente de succes intr-o lume in care nu se mai poate vorbi despre marketing digital ci despre marketing intr-o lume digitala, exempificand prin aplicatii pentru cresterea vanzarilor, Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania, iar Elena Badea si Alexandra Cernian – Valoria Business Solutions vor prezenta tendinte si strategii de continut in social media, pentru campanii de succes.

Cea de-a treia sesiune reprezinta un workshop dedicat tendintelor si provocarilor in domeniul resurselor umane, acum, cand criza fortei de munca este resimtita acut in toate sectoarele economiei. Workshopul va fi sustinut de Elena Badea – Managing Partner Valoria Business Solutions.