BET
18009.16
0.35%
BET-TR
39221.62
0.34%
BET-FI
58870.8
-0.36%
BETPlus
2668.51
0.34%
BET-NG
1280.17
0.43%
BET-XT
1535.23
0.31%
BET-XT-TR
3291.03
0.3%
BET-BK
3350.27
0.29%
ROTX
39554.94
0.36%

Raiffeisen Asset Management lansează două soluții de investiții destinate clienților cu apetit de risc redus

Autor: Financial Market
2 min

Raiffeisen Asset Management lansează două soluții de investiții destinate clienților cu apetit de risc redus: SmartInvest Now, destinat obiectivelor pe termen scurt si mediu si SmartInvest Time, pentru obiective care necesita mai mult timp pentru a fi indeplinite.

Ambele solutii sunt compuse din trei fonduri de investitii administrate de Raiffeisen Asset Management: RonPlus, Confort si Benefit si sunt denominate in Lei.[emaillocker]

Scopul lor este sa ofere randamente peste cele obtinute investind in instrumente clasice de economisire, in conditii de risc limitat si fara comisioane la subscrierea sau rascumpararea fondurilor din componenta solutiilor SmartInvest. De asemenea, desi ambele variante isi propun sa reprezinte solutii de economisire si investire pe termen mediu si lung, sumele investite sunt accesibile oricand titularului.

Provocarea a fost sa gasim o solutie care sa satisfaca nevoia de randament a clientilor nostri, dar care, in acelasi timp, sa fie adaptata unui apetit pentru risc mai degraba scazut, acesta fiind profilul in care se regasesc cele mai multe persoane din Romania, care sunt dispuse sa isi investeasca economiile.

Avand in vedere apetitul scazut pentru economisire in randul oamenilor obisnuiti, pentru ca lor le este destinat in primul rand SmartInvest, am decis sa venim in sprijinul lor cu o solutie simpla si accesibila ca structura si costuri.” a declarat Razvan Szilagyi-Director General al Raiffeisen Asset Management.

Pentru deschiderea unei solutiii SmartInvest, este nevoie de o suma minima initiala de 600 RON, iar ulterior, suma economisita lunar trebuie sa fie de cel putin 200 RON. Nu exista comisioane de subscriere si rascumparare pentru niciunul dintre cele trei fonduri, daca sunt accesate prin intermediul solutiei SmartInvest.

In cazul in care nu se poate respecta perioada recomandata de economisire si investire, banii sunt accesibili in orice moment, fara niciun fel de penalizari.

SmartInvest reprezinta raspunsul nostru pentru cei care doresc sa economiseasca, dar si sa investeasca, pentru cei care vor sa aiba flexibilitate totala cu privire la banii lor” a adaugat Razvan Szilagyi.[/emaillocker]


 

[ajax_load_more post_type=”post” button_label=”Mai multe articole”]