BET
14435.35
0.15%
BET-TR
29106.74
0.15%
BET-FI
53214.95
-1.54%
BETPlus
2145.84
0.14%
BET-NG
1072.96
0.04%
BET-XT
1240.43
0.04%
BET-XT-TR
2485.12
0.04%
BET-BK
2641.06
-0.14%
ROTX
31145.37
-0.18%Am lansat forumul „Advisor’s Corner”, o nouă platformă de dialog pe teme financiare

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Am lansat forumul Advisor’s Corner, cea mai noua platformă de dialog care ii pune in legatură pe cei care doresc sa afle mai multe informatii despre piata de capital, investitii, educatie financiara sau gestionarea finantelor personale, cu specialisti din cele mai importante institutii financiare locale și nu numai.

Pornind de la o realitate evidentă si anume nevoia de informare tot mai mare si dorinta publicului de a afla mecanismele de functionare ale unui plan de investitii, secretele unei polite de asigurare, construirea unui buget personal sau pregatirea pentru perioada retragerii din activitate, am dezvoltat acest forum de tip Q&A, in interiorul platformei www.financialmarket.ro

Accesul in cadrul forumului este extrem de facil, orice nou cititor avand posibilitatea de a adresa intrebari alegand domeniul de interes din categoriile forumului și de a face totodată o scurta descriere a topicului pentru a detalia subiectul. Pentru usurință, la final se pot adauga si tag-uri (etichete) care vor ajuta specialistii să vă găsească cu ușurință întrebarea.

Adresarea unei intrebari

Intrebarile se pot adresa fara a fi nevoie ca cititorii sa-si deschida un cont activ. Totusi, pentru a putea raspunde sau comenta pe marginea unui topic, acest lucru devine obligatoriu deoarece vrem sa ne asiguram ca informatia este livrata cu acuratete si totodata respecta regulamentul Forumului. Un alt beneficiu al inregistrarii specialistilor este faptul ca pe masura ce ei raspund la mai multe intrebari si raspunsurile livrate sunt apreciate de catre cititori (acestia avand posibilitatea sa acorde un calificativ respondentului), vizibilitatea acestuia creste in cadrul Forumului.

CITESTE SI:  Indicele BET atinge un nou maxim istoric iar BET-TR crește cu aproape 23% de la începutul anului

Inregistrarea pe Forum

Se va face din sectiunea „Inregistrare” si este un proces in doi pasi ce implica verificarea adresei de email pentru confirmare. Odata inregistrat, orice cititor are acces la tot continutul forumului precum si la o pagina personală unde-si poate administra profilul, isi poate seta o poza de profil, vedea notificarile sau schimba imaginea de fundal.

Inregistrarea pe forum

Specialistii care doresc sa-si impartaseasca cunostintele sau experienta o pot face raspunzand la intrebari in functie de aria de expertiză in care activează, selectand in mod aleator o intrebare sau categoria dorită.

Astfel, beneficiile acestora in cadrul forumului sunt multiple: creșterea vizibilității in domeniul de specialitate, formarea unei comunități, identificarea potentialilor clienți precum si promovarea propriilor servicii de consultanță, training si altele.

Asadar, va invităm sa accesati forumul Advisor’s Corner cea mai nouă platformă de discutii pe teme financiare, fie in calitate de specialist, oferind raspunsuri la intrebari, fie in calitate de simplu cititor care doreste sa obtina mai multe informatii despre investitii, piata de capital, asigurari, finante personale, educatie financiară sau noile tendinte din domeniul Fintech.


 

[ajax_load_more]