BET
16838.36
-0.26%
BET-TR
34937.55
-0.26%
BET-FI
59897.97
-0.98%
BETPlus
2488.64
-0.26%
BET-NG
1205.13
-0.11%
BET-XT
1434.84
-0.36%
BET-XT-TR
2943.66
-0.36%
BET-BK
3096.27
-0.44%
ROTX
36979.69
-0.22%


Asociația CFA Romania organizează „CFA Institute Research Challenge”, Medlife fiind studiul de caz în cadrul acestei ediții

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Asociatia CFA Romania, membra a CFA Institute (SUA) – organizatia profesionistilor din sectorul investitiilor, organizeaza in anul universitar 2020 – 2021, etapa nationala a competitiei „CFA Institute Research Challenge”, eveniment aflat la a IX-a editie.

Multumim MedLife S.A., simbol bursier M, pentru ca a acceptat invitatia noastra de a fi compania subiect in cadrul competitiei “CFA Institute Research Challenge”, etapa nationala. Competitia se bazeaza pe principiile dezvoltarii durabile, a armoniei intre mediu, economic si social, si ne bucura faptul ca atat MedLife S.A. cat si McKinsey & Company in Romania, partenerul oficial al competitiei, companii angajate in efortul pentru sustenabilitate, sunt parte din acest proiect educational.

In acest an s-au inscris in competitia pe care o organizam, noua facultati din Romania si Republica Moldova. Echipele de studenti vor analiza compania si vor realiza un raport propriu de cercetare si analiza investitionala. Dorim sa le uram succes. Ne bucuram, in mod special, de colaborarea cu McKinsey & Company in Romania, ca partener oficial al competitiei, dar si de implicarea lor in demersuri prin care studentii romani sa-si dezvolte potentialul.” a declarat coordonatoarea proiectului Andreea Nica, CFA – membra a Consiliului Director al Asociatiei CFA Romania.

Rapoartele si prezentarile realizate de studentii inscrisi in competitie devin din ce in ce mai elaborate, ceea ce dovedeste faptul ca exista multi studenti talentati, care au nevoie de astfel de oportunitati sa invete de la practicieni si sa aplice cunostintele dobandite in facultate. Suntem recunoscatori profesorilor coordonatori si voluntarilor Asociatiei CFA Romania, care isi dedica timpul pentru pregatirea studentilor si cresterea prestigiului universitatilor.

Asociatia CFA Romania impreuna cu mediul universitar, companiile listate si sectorul financiar contribuie la construirea unei generatii puternice de profesionisti care au valori diferite, beneficiaza de interconexiune digitala si se maturizeaza intr-o economie a sustenabilitatii care pune accent atat pe aspectele financiare, dar si cele non-financiare pentru cresterea calitatii vietii, protejarea celor vulnerabili si a mediului inconjurator.

Prin intermediul competitiei “CFA Institute Research Challenge” ne dorim ca studentii din Romania sa beneficieze de tot suportul pentru a fi pregatiti sa intre in industrie si sa o adapteze noilor realitati financiare, economice si sociale. Competitia “CFA Institute Research Challenge” se desfasoara cu suportul si sustinerea CFA Institute, si a companiilor McKinsey & Company in Romania si Kaplan.