BET
17013.16
-1.09%
BET-TR
35300.27
-1.09%
BET-FI
60447.56
0.47%
BETPlus
2514.25
-1.15%
BET-NG
1209.14
-1.03%
BET-XT
1451.74
-0.97%
BET-XT-TR
2978.36
-0.97%
BET-BK
3134.74
-1.26%
ROTX
37358.24
-1.07%Lansare Investment Academy – seria de 14 materiale video pentru cei interesați de investițiile la bursă

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Tot mai mulți români sunt interesați de investițiile la bursă, atât pe piața locală de capital cât și pe piețele internaționale. 

În abundența de informații despre instrumente financiare, modalități de tranzacționare, știri despre piețele financiare, platforma FinancialMarket.ro împreună cu Cristian Tudorescu au dezvoltat Investment Academy – o serie de 14 materiale video accesibile oricui este interesat de investițiile la bursă. 

Investment Academy tratează într-un mod structurat cele mai frecvente teme și întrebări care apar din partea investitorilor care au în vedere plasamente financiare în acțiuni, obligațiuni si titluri de stat. Între temele abordate, se regăsesc:

• ce instrumente financiare are la îndemână un investitor, de la risc scăzut până la risc foarte ridicat

• ce randamente s-au putut obține pe piețele bursiere pe un interval de 5 ani

• cum se cuantifică riscurile investiției la bursă

• acțiuni românești vs acțiuni internaționale, avantaje și dezavantaje ale fiecărei abordări

• cei mai importanți indicatori în evaluarea acțiunilor

• ce randamente se pot obține din titluri de stat și obligațiuni corporative,

precum și alte dezvoltări ale acestor teme, cu exemple și studii de caz atât pe acțiuni de la Bursa de Valori București cât și de pe piața americană. 

CITESTE SI:  Inflația scade la 6,6% în martie, crescând șansele ca Banca Națională să reducă rata dobânzii la ședința din Mai

Scopul materialelor video din Investment Academy este de a oferi informațiile relevante referitoare la investițiile la bursă, astfel încât oricine va dori să își diversifice portofoliul cu astfel de instrumente să o poată face în cunoștință de cauză privind oportunitățile, randamentele și riscurile. 

Despre proiect:

FinancialMarket.ro – platformă de informatii financiare cu focus pe investiții in piata de capital, analize privind companiile listate pe Bursa de Valori București si bursele internaționale, organizează frecvent webinarii si cursuri despre evaluarea acțiunilor destinate atat incepatorilor cat si celor avansați in domeniul bursier.     

Cristian Tudorescu – expert piețe de capital, cu un background de 18 ani în investiții bursiere, respectiv în analiza și evaluarea companiilor de pe piața locală și din piețele internaționale. Este co fondator Investors Club – comunitate a investitorilor de retail la Bursa de Valori București și susține periodic workshop-uri pentru investitori axate pe evaluarea companiilor listate.  

Proiectul Investment Academy este susținut de:

Parteneri Principali – Bursa de Valori București și TradeVille

Parteneri – Teraplast, Purcari Wineries, Bittnet Group, 2Performant Network