BET
16030.75
0.11%
BET-TR
33259.04
0.11%
BET-FI
58115.33
-0.72%
BETPlus
2380.02
0.12%
BET-NG
1148.27
0%
BET-XT
1370.74
-0.02%
BET-XT-TR
2811.95
-0.02%
BET-BK
2996.76
-0.29%
ROTX
35723.38
-0.04%Purcari Wineries este subiect de analiză financiară pentru competiția „CFA Institute Research Challenge”

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Asociatia CFA Romania, membra a CFA Institute (SUA) – asociatia profesionistilor din sectorul investitiilor, organizeaza in anul universitar 2019 – 2020, etapa natională a competitiei „CFA Institute Research Challenge”, eveniment aflat la a 8-a editie.

Ne bucura faptul ca Purcari Wineries Public Company Limited, simbol bursier WINE, a acceptat invitatia noastra de a fi analizata ca si compania subiect in cadrul competitiei “CFA Institute Research Challenge”, etapa nationala. In acest an s-au inscris in competitia pe care o organizam, zece facultati din Romania si Republica Moldova. Este pentru prima data cand avem zece echipe de studenti care vor analiza compania si vor realiza un raport propriu de cercetare si analiza investitionala. Dorim sa le uram succes.” a declarat coordonatoarea proiectului Andreea Nica, CFA – membra a Consiliului Director al Asociatiei CFA Romania.

Rapoartele si prezentarile realizate de studentii inscrisi in competitie devin din ce in ce mai elaborate, ceea ce dovedeste faptul ca exista multi studenti talentati, care au nevoie de astfel de oportunitati sa invete de la practicieni si sa aplice cunostintele dobandite in facultate. Suntem recunoscatori profesorilor coordonatori si voluntarilor Asociatiei CFA Romania, care isi dedica timpul pentru pregatirea studentilor si cresterea prestigiului universitatilor.

Industria de management al investitiilor continua să evolueze in Romania si urmeaza trendul international definit de generatia Y. “Millennials” prezinta, potrivit unui studiu realizat de CFA Institute in anul 2018, particularitati care vor defini industria financiara atat din perspectiva angajatilor, cat si din perspectiva investitorilor. In deceniile care urmeaza, generatia Y va mosteni 40 trilioane de dolari si o industrie financiara care a intrat intr-o era a fintech si a investitiilor responsabile.

Asociatia CFA Romania impreuna cu mediul universitar, companiile listate si sectorul financiar contribuie la construirea unei generatii puternice de profesionisti care au valori diferite, beneficiaza de interconexiune digitala si s-au maturizat intr-o economie post-criză.

Prin intermediul competitiei CFA Institute Research Challenge ne dorim ca studentii din Romania sa beneficieze de tot suportul pentru a fi pregatiti sa intre in industrie si sa o adapteze noilor realitati financiare, economice si sociale.

Competitia “CFA Institute Research Challenge” se desfasoara cu suportul si sustinerea CFA Institute, Kaplan si Banca Transilvania.


 

[ajax_load_more]