BET
15926.46
-0.54%
BET-TR
33043.53
-0.54%
BET-FI
58339.18
-0.34%
BETPlus
2364.53
-0.53%
BET-NG
1140.72
-0.65%
BET-XT
1364.01
-0.51%
BET-XT-TR
2798.19
-0.51%
BET-BK
2991.27
-0.48%
ROTX
35570.46
-0.47%Tradeville pune la dispoziție platforma de tranzacționare cu un cont demo, cursanților în programul Executive MBA al ASEBUSS

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Viitorii lideri de business, participanți în programul Executive MBA al ASEBUSS, vor aprofunda cunoștințele de tranzacționare pe piața de capital, prin intermediul aplicației care permite deschiderea unui Cont Demo TradeVille, începând din 9 aprilie până pe 22 mai 2021.

Parteneriatul dintre prima școală de afaceri din România și cel mai performant broker bursier de retail de pe piața românească le va permite celor 24 de manageri înscriși în programul „Executive Invest by TradeVille” să tranzacționeze acțiuni și obligațiuni listate la BVB, exclusiv în spațiul virtual, fără a influența prețul instrumentelor financiare, însă experiența nu va diferi de cea a unui investitor real.

Contul Demo va pune la dispoziția cursanților, timp de 30 de zile, 50.000 de lei, bani virtuali, pe care îi vor putea utiliza pentru achiziții și vânzări de instrumente financiare care reflectă întocmai operațiuni reale, la prețurile pieței.

Viitorii absolvenți EMBA, care își vor completa cunoștințele despre Bursă cu această experiență practică, vor fi evaluați după trei săptămâni, iar clasamentul final va ține seama de numărul de tranzacții efectuate (minimum 5 pe săptămână) – 10% din punctajul final, valoarea randamentului obținut – 60%, respectiv diversitatea portofoliului (acțiuni, obligațiuni corporative, titluri de stat, instrumente structurate etc) – 30%.

Parteneriatul cu ASEBUSS atestă succesul TradeVille în a face cât mai accesibile tranzacțiile bursiere, printr-o aplicație online, susținută de tehnologii de ultimă oră și care devine acum obiect de studiu într-unul dintre cele mai bune programe Executive MBA din România.

Contul Demo este o oportunitate de perfecționare care reproduce fidel condițiile pieței, dar fără riscul de a pierde bani. Ne bucurăm că platforma noastră de tranzacționare poate juca un rol în educația de business la cel mai înalt nivel, iar bucuria ar fi și mai mare să avem cât mai mulți investitori din rândul cursanților,” a declarat Mihaela Bîciu, Director General, TradeVille

ASEBUSS își diversifică permanent oferta educațională pentru cursanții săi, inclusiv prin acest nou parteneriat aducător de valoare pentru cursanți și absolvenți. Parteneriatul cu TradeVille ne deschide porțile acelei experiențe unice pe care colegii noștri americani o oferă cursanților în binecunoscutele Finance-Labs, prin conectarea la piața de capital!

Ne bucurăm că putem face și noi acest lucru, cursanții ASEBUSS putând experimenta prin intermediul TradeVille tranzacții specifice de vânzare și cumpărare de acțiuni, obligațiuni și produse structurate, la Bursa de Valori București, iar ulterior în viața reală și pe piața de capital internațională. De asemenea, aș preciza și celălalt aspect, respectiv învățarea tangibilă, experiențială, și a acestei alternative de finanțare pentru companii – finanțarea prin piața de capital a companiilor pe care cursanții și absolvenții ASEBUSS le conduc,” a declarat Ovidiu Dîmbean-Creța, Rector, Școala de Afaceri ASEBUSS

Investițiile constante în îmbunătățirea aplicațiilor de tranzacționare, online și mobile, efectuate de TradeVille, au permis companiei să valorifice interesul crescut pentru instrumentele bursiere, manifestat în 2020.

La finele anului trecut, TradeVille avea 15.490 investitori investitori la BVB și pe piețele internaționale (în creștere cu 43% față de 2019), cu o valoare medie a portofoliului de 126.280 lei.