BET
17362.79
1%
BET-TR
36708.39
0.99%
BET-FI
59256.97
0.72%
BETPlus
2564.36
1%
BET-NG
1238.88
1.07%
BET-XT
1476.03
1.07%
BET-XT-TR
3080.53
1.06%
BET-BK
3200.1
1.6%
ROTX
38110.32
1.02%
Un nou workshop în luna iunie –  „Cum evaluăm acțiunile de pe piața românească și din piețele internaționale în perspectiva 2020 – 2021”

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

In ultimele luni, bursele din intreaga lume au trecut prin oscilații majore, cu scăderi puternice, urmate de reveniri parțiale, in contextul schimbării elementelor de evaluare pe majoritatea companiilor listate.

La acest moment, investitorii se intreabă pe buna dreptate, ce repere sa ia in calcul pentru anul in curs si pentru anul urmator. Cum va arata căderea economica, revenirea, cum arata estimarile de profit sau pierdere privite in viitor. Aceste elemente vor ajuta la o mai buna calibrare a pozițiilor in piață, cu o viziune pe termen mediu si apoi lung.

Noi, la Financial Market, ne tinem de planul stabilit de la inceputul acestui an, anume de a avea pe parcursul anului 2020 workshop-uri trimestriale din seria  „Cum evaluam actiunile de pe piata romaneasca si pietele internationale„, evenimente sustinute de Cristian Tudorescu.

Dupa prima editie din februarie, am sondat recent in rândul comunității noastre de participanti la prima editie, apetitul privind oportunitatea organizarii unui nou workshop. Am primit feedback-uri ce au indicat un interes ridicat atât pentru organizarea unei noi intalniri „online” cu urmatoarea ocazie, cat si solicitări pentru alte evenimente ulterioare pe parcursul urmatoarelor 12 luni.

Dat fiind contextul actual de desfasurare al unor astfel de evenimente, avem in vedere ca următoarea ediție s-o realizăm in prima parte a lunii iunie cand sunt prevazute măsuri de relaxare a conditiilor de distantare sociala.

Majoritatea participantilor vor beneficia de workshop in modul online, iar doar in cazul in care reglementarile ne vor permite, vom avea si un numar limitat de locuri in sală.

CITESTE SI:  Studiu Investimental - 86% dintre investitorii din România investesc pe termen mediu și lung

Financial Market: Ce subiecte crezi ca sunt relevante pentru a fi abordate in următorul workshop?
Cristian Tudorescu:  La inceputul lunii iunie vom stii mult mai multe despre amplitudinea scăderii economice in principalele tari, iar pe de altă parte vom avea proiectii de rezultate financiare pentru principalele companii, mai ales de pe piată americană. Pe bursa locala, in conditiile in care bugetele comunicate de companii au luat doar in mica masura in calcul impactul crizei Covid-19, vor fi necesare anumite ajustări si scenarii pe care le vom derula in cadrul workshop-ului.

Financial Market: Care sunt principalele informatii de care vor beneficia participanții in urmatorul workshop?
Cristian Tudorescu: La nivel macro se vehiculeaza perspective de la cele mai dramatice până la unele de recesiune din care se va reveni relativ rapid. In urmatoarea editie a evenimentului nostru vom cumula aceste informații pentru a avea o imagine cât mai aproape de realitatea care ne va astepta pe termen mediu-lung. Va fi un moment oportun pentru aplicarea metodelor de evaluare in lumina informatiilor disponibile privind urmatorii 1-2 ani de dificultati economice.

Financial Market: Doar atat deocamdată, multumim Cristi!  Stati cu ochii pe Financial Market ca să aflati cand și unde va avea loc urmatorul workshop! Primii care vor afla noutatile sunt abonații Newsletterului Financial Market – cei care beneficiază si de oferte speciale EARLY BIRD, așadar, cei care nu sunteti incă abonați, apasati butonul de SUBSCRIBE si lasati-ne datele voastre de contact!


 

[ajax_load_more]