BET
18271.27
0.2%
BET-TR
39780.12
0.2%
BET-FI
58771.15
-0.25%
BETPlus
2703.17
0.14%
BET-NG
1294.25
0.14%
BET-XT
1555.74
0.13%
BET-XT-TR
3334.22
0.14%
BET-BK
3395.14
-0.14%
ROTX
40150.17
0.2%

Unicredit dubleaza procentul de cash back pentru utilizatorii cardurilor de credit

Autor: Financial Market
< 1 min

Programul Aniversar, vine să completeze programul standard de loializare ce recompensează toate tranzacţiile efectuate cu UniCreditCard cu cash-back de 1% sau 2% din valoarea acestora în funcţie de tipul de card (cash-back-ul se acordă sub formă de puncte UniCredit, 1 punct = 1 leu), se arată într-un comunicat al companiei.

Procentul de cash-back aferent programului de loializare se dublează în luna corespunzătoare celei în care este născut deţinătorul cardului primar. Astfel, un client poate primi înapoi până la 4% din valoarea tranzacţiilor efectuate atât prin intermediul cardului primar, cât şi prin intermediul cardului suplimentar, punctele putând fi utilizate pentru noi cumpărături sau pentru achitarea comisionului de administrare a instrumentului de plată.

‘Clienţii utilizatori de card se împart în două categorii, unii preferă rambursarea tranzacţiilor în rate, alţii preferă să primească înapoi un procent din valoarea tranzacţiilor. Pentru că ne dorim să le fim alături în cele mai importante momente cu ofertele potrivite, Programul Aniversar a fost creat pentru a celebra o lună specială din viaţa deţinătorului de card, în care cel mai probabil se efectuează mai multe cumpărături, care acum devin mai avantajoase. Este un mod de a recompensa fidelitatea clienţilor noştri’, a declarat Claudia Nica, şef Departament Strategie de Afaceri şi Dezvoltare în cadul UniCredit Consumer Financing.

Programul de loializare se adreseaza tuturor posesorilor de carduri de credit UniCreditCard (Premium, Principal sau Partener) care efectuează tranzacţii naţionale, internaţionale sau pe Internet, inclusiv plata facturilor de utilităţi.

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a grupului UniCredit Bank din România şi şi-a început activitatea în 2008. Specializată în finanţarea persoanelor fizice, instituţia financiară nebancară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă şi carduri de credit prin reţeaua de sucursale a UniCredit Bank, prin reţeaua UniCredit Consumer Financing şi prin reţeaua de parteneri comerciali, precum şi credite auto. AGERPRES