BET
17495.92
0.77%
BET-TR
37002.55
0.8%
BET-FI
59384.03
0.21%
BETPlus
2583.56
0.75%
BET-NG
1239.89
0.08%
BET-XT
1487.89
0.8%
BET-XT-TR
3106.45
0.84%
BET-BK
3233.11
1.03%
ROTX
38420.45
0.81%
Mastercard și TransferGo anunță lansarea unui parteneriat ce permite plăți transfrontaliere rapide

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Mastercard și TransferGo au anunțat un parteneriat prin care permit clienților din 20 de țări europene, inclusiv din România, să facă transferuri internaționale de bani de pe orice card sau cont bancar direct pe un card de debit sau credit Mastercard. 

Cu ajutorul soluției Mastercard SendTM, utilizatorii TransferGo pot transfera acum bani în timp real către posesorii de carduri Mastercard din Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Estonia, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Polonia, Regatul Unit, România, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina și Ungaria. Plata se poate realiza folosind orice card sau cont bancar direct pe un card Mastercard emis în aceste țări, utilizatorii beneficiind de o experiență de plată simplă, rapidă și convenabilă. 

Mastercard SendTM permite transferuri de bani sigure, aproape în timp real, către și de la miliarde de carduri, conturi bancare și digitale din întreaga lume, și este o platformă globală interoperabilă care permite oamenilor și companiilor să trimită și să primească bani oricând, oricum și oriunde doresc.

Parteneriatul dintre TransferGo și Mastercard vine într-un moment în care necesitatea unor sisteme puternice de plăți digitale internaționale este tot mai pronunțată, nevoia fiind accentuată exponențial în perioada pandemiei. Vom continua să sprijinim puternic nevoile clienților noștri, atât a celor noi, cât și a celor existenți, pe măsură ce dezvoltăm și implementăm o nouă tehnologie care ne permite să reacționăm rapid, să facem față noilor provocări și să obținem rezultate”, a declarat Daumantas Dvilinskas, CEO & Co-founder TransferGo

Oferirea de alternative reprezintă fundamentul activității noastre în cadrul Mastercard. Fie că vorbim despre plăți domestice sau internaționale, ne dorim ca toți clienții să aibă posibilitatea de a alege metoda de plată care se pliază cel mai bine pe nevoile lor, la un anumit moment”, a declarat Milan Gauder, Executive Vice President, Products & Innovation, Mastercard Europe. „În acest sens, suntem încântați să colaborăm cu o companie inovatoare, precum TransferGo, care ne permite să ajungem la milioane de oameni din întreaga lume pentru a le oferi o soluție rapidă și sigură pentru plăți internaționale”, a adăugat Milan Gauder

Odată cu acest parteneriat, clienții care doresc să efectueze transferuri internaționale vor beneficia de cele mai înalte standarde de securitate, furnizate atât de Mastercard, cât și de TransferGo. În calitate de companie de plăți autorizată în Marea Britanie, TransferGo respectă standarde de securitate foarte stricte, inclusiv pe cele care țin de siguranța datelor personale ale utilizatorilor, cu ajutorul tehnologiei moderne de securitate, inclusiv prin intermediul protocolului SSL (Secure Socket Layers) de criptare a datelor, între serverele companiei și browser-ul fiecărui utilizator. În același timp, instrumentele și capabilitățile de securitate de top, oferite de Mastercard, oferă un nivel suplimentar de securitate pentru gestionarea riscurilor financiare, de reglementare și fraudă.