BET
16013.66
0.79%
BET-TR
33223.76
0.79%
BET-FI
58538.7
0.44%
BETPlus
2377.06
0.75%
BET-NG
1148.24
0.43%
BET-XT
1370.99
0.71%
BET-XT-TR
2812.46
0.72%
BET-BK
3005.61
0.6%
ROTX
35738.48
0.99%TransferGo primește o finanțare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank pentru a-și continua dezvoltarea accelerată

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

TransferGo, una dintre companiile de transfer de bani cu cea mai accelerată dezvoltare din lume, a anunțat că a primit o finanțare de 4 milioane de lire sterline din partea filialei din Marea Britanie a Silicon Valley Bank (SVB), banca celor mai inovatoare companii din lume.

Această finanțare va permite companiei să continue dezvoltarea platformei sale de plăți în timp real, destinată atât consumatorilor, cât și IMM-urilor și companiilor mari.

Având peste 35 de ani de experință în colaborarea cu companii inovatoare, expertiza financiară și îndrumarea SVB vor permite TransferGo să implementeze un program de transformare accelerată a plăților digitale. Transferurile de bani se dovedesc a fi un pilon principal al incluziunii financiare, chiar și în contextul unei pandemii, astfel că parteneriatul încheiat demonstrează că TransferGo și SVB își asumă angajamentul de a oferi serviciile lor milioanelor de imigranți care vor să trimită bani acasă – rapid, în siguranță și cu costuri reduse.

În ciuda volatilității din piață, de peste an, TransferGo continuă să depășească așteptările, realizând o creștere de peste 117% a transferurilor de bani transfrontaliere în coridoarele sale de transfer, în ultimul an fiscal. Astfel că, finanțarea va fi cu precădere orientată către dezvoltarea serviciului de plăți în timp real și a modelului local-in local-out, care permite celor 2,5 milioane de clienți din întreaga lume să trimită bani peste hotare în doar câteva secunde.

CITESTE SI:  NETOPIA Payments introduce soluția de plată BNPL în parteneriat cu Oney

Suntem foarte încântați să aprofundăm parteneriatul nostru cu TransferGo și ne bucurăm să fim parte din parcursul lor de dezvoltare, pe măsură ce își extind ciclurile de inovație pentru a atrage mai mulți clienți către o modalitate mai rapidă, mai ieftină și mai la îndemână de a trimite bani în întreaga lume,” a afirmat Craig Fox, Director, Silicon Valley Bank.

Astăzi marcăm începutul unei relații prospere cu Silicon Valley Bank,” a remarcat Daumantas Dvilinskas, CEO și Co-Founder, TransferGo. „Cu tradiția ei de start-up-uri de succes și oferind sprijin și mentorat companiilor inovatoare, SVB este partenerul perfect pentru a ne însoți în aceste vremuri de pandemie, cât și la începutul unei noi etape de creștere a business-ului nostru,” a completat acesta.

Acest anunț reflectă investițiile permanente pe care le face TransferGo în platforma sa premiată de transferuri de bani. Compania, care a ajuns recent la 2,5 milioane de utilizatori și care a atras în iunie o investiție suplimentară de 10 milioane de dolari, este dedicată extinderii amprentei sale globale și lansării de noi servicii pe platforma sa de transferuri de bani transfrontaliere. De asemenea, TransferGo a semnat de curând un parteneriat cu VISA , pentru a permite transferuri pe card la nivel mondial.