BET
17945.67
-0.42%
BET-TR
39087.78
-0.41%
BET-FI
59082.89
-0.12%
BETPlus
2659.55
-0.43%
BET-NG
1274.69
0.06%
BET-XT
1530.46
-0.46%
BET-XT-TR
3281.13
-0.45%
BET-BK
3340.69
-0.54%
ROTX
39414.27
-0.41%

Appraisal & Valuation (BVB:APP) va efectua evaluări virtuale ale proprietăților imobiliare în parteneriat cu Virtual i Technologies, platforma unde Morgan Stanley este investitor

Autor: Financial Market
2 min

Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, simbol bursier APP) anunță lansarea unor noi servicii unice de evaluare, prin semnarea parteneriatului cu Virtual i Technologies, o companie elvețiană cu parteneri în întreaga lume ce propune un sistem virtual, eficient și rapid de evaluare a proprietăților imobiliare și a riscurilor, fără efortul evaluatorilor de a se deplasa.

Inspecția proprietăților este realizată în întregime cu instrumente avansate digitale, în mod virtual, folosind inteligența artificială.

Virtual Risk Space [VRS] va revoluționa modul în care se vor efectua evaluările, fiind o platformă inovatoare pentru a evalua riscurile înainte ca acestea să se producă, ușurând munca evaluatorilor și simplificând documentația uneori mult prea stufoasă. Evaluatorii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze la fața locului pentru inspecția proprietății ceea ce ne aduce un avantaj competitiv major în fața oricărui competitor. Astfel, scurtăm la minimum timpul de livrarea al rapoartelor, ceea ce va duce la o eficiență în procesarea cererilor de asigurare sau de finanțare de la bănci.

Împreună cu partenerii noștri bancari și din industria asigurărilor, dezvoltăm produse specifice care fac posibilă evaluarea proprietăților și a riscurilor chiar și în timpul pandemiei sau a războiului.

Acest parteneriat strategic este mai mult decât o adaptare la vremurile tulburi pe care le trăim, pentru noi fiind un instrument de creștere rapidă și sigură a companiei noastre folosind inteligența artificială și cea mai avansată tehnologie disponibilă azi”, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes.

Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile specifice listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.