BET
16882.42
-0.77%
BET-TR
35029
-0.77%
BET-FI
60301.58
-0.24%
BETPlus
2495.95
-0.73%
BET-NG
1210.27
0.09%
BET-XT
1440.85
-0.75%
BET-XT-TR
2956.01
-0.75%
BET-BK
3107.11
-0.88%
ROTX
37073.64
-0.76%Vodafone lanseaza ‘Auto Manager’ – o aplicatie destinata IMM-urilor cu flota auto redusa

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Vodafone România a lansat, în premieră la nivel naţional, Auto Manager, o soluţie ‘plug-and-play’ care localizează şi monitorizează prin GPS flotele auto de mici dimensiuni adresată companiilor cu flote de sub zece autoturisme, indiferent de domeniul de activitate, arată un comunicat Vodafone remis, joi, AGERPRES.

Vodafone Auto Manager se instalează rapid şi nu necesită echipamente complexe sau intervenţia reprezentanţilor unui service auto. Soluţia este alcătuită dintr-un dispozitiv de monitorizare prin GPS, o cartelă SIM cu servicii de date şi o aplicaţie dedicată, disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS.

‘Prin lansarea Auto Manager, Vodafone inovează din nou în domeniul IoT, în care este lider la nivel global, oferind în premieră un produs creat special pentru nevoile companiilor mici şi mijlocii. Această soluţie uşor de instalat şi de folosit încurajează antreprenorii şi IMM-urile să facă primii paşi către adoptarea de servicii IoT, care, într-un mediu tot mai competitiv şi digitalizat, devin parte integrantă din viaţa unui business eficient’, a declarat Daniel Bobu, Director Enterprise Marketing, Vodafone România.

CITESTE SI:  Centrele de inovare digitală vor beneficia acum de aceleași avantaje precum incubatoarele de afaceri

Vodafone Auto Manager oferă rapoarte despre rutele parcurse şi monitorizarea detaliată a maşinilor de companie. Beneficiarii vor putea afla orele petrecute în trafic, precum şi distanţele şi vitezele medii. Sistemul de notificări a soluţiei informează utilizatorii despre termenul de expirare a asigurării şi a inspecţiei tehnice periodice, precum şi despre apropierea termenului de revizie.

Soluţia oferă notificări şi în cazul în care maşina depăşeşte limita de viteză configurată la nivelul aplicaţiei, atunci când bateria autoturismului este descărcată sau când dispozitivul a fost deconectat de la mufa OBD II (Mufa OBD II este o dotare standard a autoturismelor fabricate începând cu 2006, prin intermediul căreia este posibilă realizarea unei diagnoze amănunţite, care oferă informaţii despre funcţionarea corespunzătoare a motorului şi a sistemelor de siguranţă).

Pentru creşterea productivităţii, aplicaţia permite supervizarea traseului de călătorie, stabilirea unor zone de acces şi identificarea unor călătorii neautorizate. AGERPRES