BET
14857.97
0.17%
BET-TR
30680.04
0.19%
BET-FI
56941.22
-1.68%
BETPlus
2206.26
0.2%
BET-NG
1086.86
0.09%
BET-XT
1279.92
0.19%
BET-XT-TR
2612.95
0.2%
BET-BK
2788.22
0.31%
ROTX
33108.97
0.55%


Welthee, prima platformă de investiții online care oferă până la zero risc pe piețe volatile, se lansează în România

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Welthee, prima platformă de investiții online care oferă până la zero risc pe piețe volatile, intră în România, după lansarea în Elveția, în 2020. Platforma va fi accesibilă în România în prima jumătate a lunii iunie, după etapa curentă, de private-sale, la care participă peste 500 de investitori. 

Platforma va oferi investitorilor posibilitatea de a-și alege nivelul de risc dorit, cu comision zero și o investiție minimă de 50 de dolari. Pentru ca riscul să fie cât mai redus, tranzacționarea pe Welthee va implica investiții simultane multiple, minimum cinci. Portofoliile cu riscul și rentabilitatea crescute își asumă tot riscul pentru o recompensă semnificativă.

„Platforma Welthee revoluționează piața investițiilor prin digitalizare. Se creează oportunități noi pentru persoanele care până acum nu aveau acces la investiții, din cauza constrângerilor bugetare, a lipsei acreditărilor necesare sau a cunoștințelor pentru a putea tranzacționa în siguranță.

Platforma se adresează persoanelor care înțeleg că piața crypto prezintă noi oportunități, că tehnologiile blockchain revoluționează lumea așa cum a făcut-o internetul în anii 90 și care sunt interesați de un nou stil de viață, de libertate financiară. Investitorii la început de drum pot începe cu un risc zero și pe măsură ce înțeleg mai bine piețele, portofoliile și mecanismele de investiții să crească nivelul de risc. Pe de altă parte, ne adresăm și investitorilor mari, cu potențial financiar, care acceptă un risc mai mare pentru un profit estimat mai mare și care sunt deja experimentați în domeniul investițiilor”, declară Cristian Voaides, Fondator. 

Platforma oferă un token utilitar prin intermediul căruia utilizatorii pot crea mai multe fluxuri de venit pasiv prin: închirierea tokenurilor, fond lichiditate cu risc scăzut, fond lichiditate cu risc crescut, portofolii cu risc scăzut, portofolii cu risc crescut și staking. Tokenul Welthee este necesar pentru a accesa portofoliile cu până la 0% risc.

„Welthee este o platformă de investiții de nouă generație, lipsită de custodie, cu volatilitate aproape de zero, portofolii cu risc variabil, foarte securizată, accesibilă pentru utilizatori, oferind conturi pentru investitori pasivi și activi, directori financiari și instituții financiare. Prioritatea noastră este să oferim siguranță și o experiență foarte bună pentru utilizator. Punem accentul pe inovație, lupta cu imposibilul și crearea valorii prin tehnologie de vârf”, adaugă fondatorul Welthee. 

Utilizatorii pot alege moneda pe care o vor deține când portofoliul va fi scos de pe piață. Aceasta corespunde cu ceea ce investitorul dorește să multiplice: BTC, USD, EUR, ETH, aur etc.

La sfârșitul lunii mai, va fi disponibilă o versiune beta a aplicației Welthee, pentru sistemele de operare Android și iOS. Mai multe detalii despre parcursul dezvoltării aplicației puteți găsi pe site-ul www.welthee.com, secțiunea White Paper.