BET
16096.57
0.54%
BET-TR
33398.99
0.54%
BET-FI
57220.53
-0.49%
BETPlus
2387.49
0.5%
BET-NG
1148.13
0.68%
BET-XT
1373.91
0.45%
BET-XT-TR
2818.78
0.45%
BET-BK
2981.27
0.1%
ROTX
35437.23
0.27%5 moduri naturale in care iti poti face casa sa miroasa uimitor

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

1. Lămâie și rozmarin – un  aer fresh

Julia Sudnitskaya | Dreamstime.com

Lasă-ți casa să miroasă proaspăt și curat cu acest parfum natural de camera DIY (do-it-yourself) facut chiar de tine. Acest odorizant de camera cu aroma de lamaie și rozmarin este făcut din sare de mare, un pic de apă, lămâie (inclusiv coaja), crenguta de rozmarin proaspat și un pic de extract de vanilie. Și nici macar nu este nevoie să cumperi de fiecare data un recipient nou pentru a improspata odorizantul – utilizeaza un borcan ornamental din sticla!

Foto credit: Julia Sudnitskaya | Dreamstime.com

2. Liliac – briza de Mai

Pixabay

Cine nu iubește mirosul de liliac în luna mai? Poti avea o casa mirositoare ca o briza de primăvară cu acest spray natural de cameră, care este făcut cu apă, vodcă și ulei de liliac.

Foto credit: Pixabay

3. Pulbere de covor din rozmarin și levănțică – adu primavara in casa ta!

Pixabay

Împrospăteaza-ți covoarele în mod natural cu acest praf din rozmarin și lavanda. Cum? Pulverizeaza un amestec din bicarbonat de sodiu, rozmarin uscat și ulei de lavanda pe covoarele tale, lăsa-l să stea 15-20 de minute și aspira-l pentru a beneficia de o cameră proaspătă.

Foto credit: Pixabay

4. Odorizant de camera din portocale si scorțișoară… deja miroase a toamna

Pixabay

Nu esti un fan al lumanarilor aromate? In acest caz, acest odorizant din scorțișoară este pentru tine! Făcut din polimeri cu capacitate de absorbție a apei, ulei de scorțișoară, ulei de portocale, cateva cuisoare și apă, acest odorizant de camera iti va face casa să miroasă a toamna în cel mai scurt timp, totodata actionand si ca agent de dezinfecție a aerului.

Foto credit: Pixabay

5. Potpourri din merisoare si portocale: mmm…miroase a Craciun

Ekaterina79 | Dreamstime.com

Articolele din camara, cum ar fi oalele mai vechi, pot fi folosite pentru a face tot felul de potpourri la cald. Alege una care iti place (cu un look mai vintage), pune-o pe foc cu un pic de apa, scorțișoară, vanilie, nucșoară și rozmarin. Dupa ce a dat un pic in clocot apa, va elibera un miros plăcut de Crăciun in toata casa. Pentru un miros intens – daca ai o soba in casa – aseaza recipientul deasupra si toata iarna va mirosi a Craciun in casa ta.

Ekaterina79 | Sofiaworld | Dreamstime.com

Sursa text: http://www.bhg.com