BET
18271.27
0.2%
BET-TR
39780.12
0.2%
BET-FI
58771.15
-0.25%
BETPlus
2703.17
0.14%
BET-NG
1294.25
0.14%
BET-XT
1555.74
0.13%
BET-XT-TR
3334.22
0.14%
BET-BK
3395.14
-0.14%
ROTX
40150.17
0.2%

Mastercard creste numarul partenerilor si locatiilor din Programul Premium and Business

Autor: Financial Market
3 min

Mastercard, una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, isi extinde numarul de parteneri si locatii din programul Premium and Business disponibil pentru utilizatorii de carduri Gold, Platinum, World, World Elite Business sau Corporate Mastercard, emise pe teritoriul României, au anunţat reprezentanţi ai procesatorului de plăţi.

În cadrul programului pe anul 2017, se vor regăsi produse şi servicii premium oferite de branduri din categorii precum Beauty, Fashion şi Accesorii, Călătorii, Cadouri, Gourmet, Deco sau Business şi Dezvoltare Personală, oferite prin intermediul celor 120 de parteneri si 350 de locatii.

‘Programul Premium and Business le oferă clienţilor noştri o serie de beneficii şi avantaje unice, de care să se poată bucură în fiecare zi. Ne-am propus să acoperim cât mai multe zone de interes şi, împreună cu partenerii, am selectat cele mai atractive propuneri şi oferte, care vor transformă sesiunile de shopping, călătoriile sau simplele ieşiri în oraş în experienţe premium şi exclusiviste’, arată Cosmin Vladimirescu, General Manager România în cadrul Mastercard, într-un comunicat remis AGERPRES.

Branduri precum Gucci, Furla, Moschino, monocult, Nissa, PNK Casual, Edo Sushi, Kunnai, Leonidas, Moritz Eis, Atasagon, Hotel Vega au completat portofoliul anul acesta.

Ofertele din program sunt valabile pe tot parcursul anului 2017. În fiecare luna, în afară de discount-urile generale, unul dintre principalii parteneri ai programului oferă consumatorilor o serie de avantaje şi beneficii suplimentare.

Zona de Fashion şi Accesorii este reprezentată de branduri apreciate la nivel internaţional, ce pot fi regăsite în magazine din Bucureşti şi din ţară. Magazinul multibrand collective pune la dispoziţia consumatorilor ultimele colecţii ale unora dintre cele mai renumite mărci din industria modei. În cadrul programului Premium and Business, clienţii Mastercard beneficiază de o reducere de 10% pentru orice produs achiziţionat în magazinele din Bucureşti sau în magazinul online collectiveonline.com.

Pe lângă calitatea şi stilul italian, brandul Stefanel oferă o reducere de 10% pentru orice achiziţie, iar acest discount se poate cumula cu alte reduceri până în limita a 30% din valoarea produsului.

Nissa ridică elegantă şi rafinamentul feminin la rang de valoare absolută. Acordând o atenţie deosebită detaliilor şi culorilor, creaţiile brandului redau o gama variată de stiluri, care satisfac cele mai exigenţe cerinţe. Pentru orice achiziţie în magazinele din ţară se aplică o reducere de 10%.

Victoria 46 reprezintă o destinaţie unică de shopping din cadrul centrului comercial Băneasa Shopping City. Participanţii programului Premium and Business beneficiază de 10% reducere la articole vestimentare, accesorii şi bijuterii, destinate atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

În magazinele OPTIblu se regăsesc colecţii de la peste 50 de mărci celebre de rame de vedere şi ochelari de soare, ce corespund ultimelor trenduri adaptate cerinţelor specifice ale clienţilor. Pe lângă consiliere personalizată, utilizatorii Mastercard sunt aşteptaţi cu reduceri de 15% la ochelarii de vedere şi ochelarii de soare. De asemenea, aceştia pot achiziţiona lentilele de contact cu o reducere de preţ de 10%.

Saloanele Anastasia Beverly Hills sunt apreciate de cele mai faimoase vedete şi personalităţi internaţionale, fiind recunoscute pentru abordarea inovatoare şi unică în modelarea şi aranjarea sprâncenelor. Frumuseţea ochilor şi sprâncenelor completează aspectul remarcabil al fiecărei persoane, iar în acest an clienţii Mastercard se pot bucură de produse şi servicii de înfrumuseţare cu un discount de 10%.

Pentru cei care îşi doresc Călătorii memorabile şi vacanţe de neuitat, agenţia de turism Happy Tour oferă un discount de 50 euro la pachetele de servicii Leisure. De asemenea, persoanele care optează pentru o escapadă în lumea copilăriei pot profită de o reducere de 5% pentru serviciile la sol din pachetul Disneyland.

Cei care îşi planifică un city break sau o întrunire de afaceri pot accesa colecţia de locaţii exclusiviste Premium and Business. Hotelul Vega de pe litoralul din Constanţa le pune la dispoziţie un spaţiu oportun pentru organizarea de evenimente, dar şi pentru relaxare, aplicându-se şi o reducere de 10% din tariful de cazare afişat la recepţie. AGERPRES

Foto credit: Raluca Tudor | Dreamstime.com