BET
15926.46
-0.54%
BET-TR
33043.53
-0.54%
BET-FI
58339.18
-0.34%
BETPlus
2364.53
-0.53%
BET-NG
1140.72
-0.65%
BET-XT
1364.01
-0.51%
BET-XT-TR
2798.19
-0.51%
BET-BK
2991.27
-0.48%
ROTX
35570.46
-0.47%Bittnet anunță noua structură a diviziilor de business

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Bittnet (simbol bursier BNET), cea mai mare companie IT româneasca listată la Bursa de Valori Bucuresti pe piata AeRO a lansat dendrio, o nouă entitate în cadrul familiei Bittnet, care va furniza serviciile de integrator IT prestate anterior de cele două branduri Bittnet și GECAD NET. Bittnet a achiziționat GECAD NET în al treilea trimestru din 2017.

„Suntem încântați că am finalizat oficial integrarea completă a GECAD NET și putem continua să furnizăm servicii de calitate într-o structură nouă și clară”, a declarat Mihai Logofătu, CEO la Bittnet.

Odată cu lansarea brandului dendrio, Bittnet anunță, de asemenea, o nouă structură de grup, axată pe cele două domenii de activitate:

Educație – care cuprinde în prezent Training IT, segment în care Bittnet este lider de piață și care, în viitor, va include și alte inițiative de educație, inclusiv integrarea activităților Equatorial, o companie de tip „game-based learning”. Activitățile educaționale vor fi desfășurate sub brandul Bittnet.

CITESTE SI:  Bittnet organizează "Ziua Investitorului" la trei ani de la listarea pe piața AERO a Bursei

Tehnologie – care va concentra serviciile de integrare IT, ce anterior erau livrate de Bittnet și GECAD NET. Această activitate acoperă un portofoliu comun de produse, servicii și soluții, iar echipa mai mare permite un volum de lucru mai mare, atât din punct de vedere tehnic, cât și al forței de vânzări. În viitorul apropiat, Elian Solutions, companie în care Bittnet intenționează să achiziționeze un pachet de 55% acțiuni, va întregi oferta adăugând soluții de tip ERP în portofoliul grupului. Activitățile tehnologice vor fi realizate sub brandul dendrio.

Totodată, Bittnet țintește să accelereze dezvoltarea diviziei internaționale, care a început să se dezvolte în ultimii doi ani și care se așteaptă să genereze venituri în creștere. Responsabilitățile din cadrul acestei divizii includ deschiderea de noi birouri în afara țării, extinderea vânzărilor și a capacitaților de livrare la nivel internațional. Activitățile pe plan internațional vor fi desfășurate sub brandul Bittnet.

Noua divizie a liniilor de afaceri, împărțită între Bittnet și dendrio, a fost dezvoltată luând în considerare achizițiile viitoare planificate. Conducem acum o companie care are o structură clară și se concentrează pe 3 vectori cheie pentru creștere – training IT, integrare IT și extinderea prezenței noastre internaționale. În cadrul acestei structuri ne dorim să obținem venituri în valoare de 100 de milioane de lei până în anul 2020„, a declarat Cristian Logofătu, CFO la Bittnet.