BET
18019.03
0.41%
BET-TR
39244.28
0.4%
BET-FI
58870.8
-0.36%
BETPlus
2669.9
0.39%
BET-NG
1281.36
0.52%
BET-XT
1535.97
0.36%
BET-XT-TR
3292.73
0.35%
BET-BK
3351.25
0.32%
ROTX
39577.12
0.41%

BTCP va furniza servicii de analiză de piață și de tranzacționare clienților instituționali din SUA

Autor: Financial Market
2 min

BT Capital Partners (BTCP) și Cabrera Capital Markets, unul dintre liderii în tranzacționarea pe piețele de capital globale, anunță începerea unui parteneriat prin care BTCP va furniza servicii de analiză de piață și de tranzacționare clienților instituționali din Statele Unite ale Americii.

Acest acord extinde opțiunile de investire în afara SUA pentru clienții instituționali ai Cabrera Capital Market, iar pentru BT Capital Partners înseamnă creşterea capacității de business şi vizibilității în Statele Unite ale Americii.

BTCP este divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania şi membru exclusiv în România al Oaklins, cel mai experimentat consultant pentru fuziuni şi achiziții de companii la nivel global.

Am ales Cabrera Capital Markets datorită cunoștințelor extinse privind piețele emergente, capacității excepționale de acoperire a clienților și experienței în furnizarea serviciilor de distribuire a analizelor de piață. În plus, accesarea serviciilor Cabrera Capital Markets ne oferă posibilitatea folosirii propriei noastre mărci, BT Capital Partners, pentru a ne adresa și tranzacționa direct pentru clienți din Statele Unite ale Americii. Acest tip de parteneriat este ideal pentru brokeri din afara SUA care doresc să acceseze clienți din Statele Unite ale Americii”, a declarat Paul Prodan, Preşedintele Consiliului de Administrație, BT Capital Partners

Această colaborare vine în continuarea eforturilor Cabrera, de a furniza analize de piață de cea mai bună calitate investitorilor instituționali din Statele Unite ale Americii. Prin acordul încheiat cu BT Capital Partners completăm gama de rapoarte de analiză pentru piețele emergente europene şi ne ajută să le ducem la un alt nivel. BTCP este reprezentativ pentru calitatea rețelei noastre de brokeri și permite Cabrera să își extindă oferta globală de rapoarte de analiză și servicii de tranzacționare„, precizează Paul Karrlsson-Willis, Managing Director of Equities Sales and Trading, Cabrera Capital Markets.

BT Capital Partners este cel mai mare broker de retail din România, face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania şi este membru exclusiv în România al Oaklins, cel mai experimentat consultant pentru fuziuni şi achiziții de companii la nivel global.


 

[ajax_load_more post_type=”post” transition=”fade” button_label=”Mai multe articole”]