BET
15926.46
-0.54%
BET-TR
33043.53
-0.54%
BET-FI
58339.18
-0.34%
BETPlus
2364.53
-0.53%
BET-NG
1140.72
-0.65%
BET-XT
1364.01
-0.51%
BET-XT-TR
2798.19
-0.51%
BET-BK
2991.27
-0.48%
ROTX
35570.46
-0.47%Sphera Franchise Group restrânge operațiunile în restaurantele din România

Autor: Financial Market
Timp de citit: < 1 minute

Sphera Franchise Group anunta inchiderea unor restaurante din portofoliul sau, in Romania, ca urmare a unei ordonante dispuse de Ministerul de Interne prin care se suspenda activitatea de servire si consum a produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice, organizata de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Masura a fost anuntata marti, 17 martie 2020 si are ca scop prevenirea raspandirii noului tip de coronavirus. Ordonanta prevede si faptul ca este permisa comercializarea produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice care nu presupun ramanerea clientilor in spatiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.

Ca urmare, KFC si Pizza Hut Delivery vor continua sa serveasca produse clientilor numai prin serviciul de livrare al celor doua branduri, precum si pe liniile de acces autoturisme ale restaurantelor KFC de tip Drive Thru din Bucuresti si din tara. Restaurantele Pizza Hut Dine-in (cu sala) si Taco Bell vor ramane inchise pana la noi decizii ale autoritatilor.

Evoluția actiunilor Sphera Group din ultimele sase luni. Sursa BVB

Siguranta clientilor a fost intotdeauna prioritara pentru Sphera Franchise Group si, de aceea, toate brandurile din portofoliu au implementate proceduri bazate pe principiile HACCP, care impun analize de risc stricte in punctele critice pe intreg lantul de aprovizionare. Pe langa acestea, dat fiind contextul actual, Grupul a decis implementarea de masuri de siguranta suplimentare in toate restaurantele functionale din tara. Astfel, au fost intensificate procedurile de igiena si siguranta deja existente, pentru a se conforma tuturor protocoalelor medicale prevazute in cazul epidemiei.

CITESTE SI:  TeraPlast începe un program de răscumpărare acțiuni în limita unui buget de 2,76 mil lei

In aceste conditii fara precedent, Grupul ia toate masurile necesare pentru a asigura in continuare operatiuni de calitate, mentinand sanatatea angajatilor sai, contribuind in societate si protejand valoarea pentru actionarii sai.


 

[ajax_load_more]