BET
17778.77
0.56%
BET-TR
37616.71
0.53%
BET-FI
58161.03
-1.13%
BETPlus
2625.2
0.59%
BET-NG
1277.3
0.97%
BET-XT
1505.1
0.49%
BET-XT-TR
3147.52
0.47%
BET-BK
3227.68
0.01%
ROTX
39082.43
0.56%
Clienții UniCredit Bank vor putea achiziționa asigurări de viaţă şi asigurări generale de la Allianz-Ţiriac

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

UniCredit Bank şi Allianz-Ţiriac au semnat un parteneriat care vizează distribuţia de asigurări de viaţă şi asigurări generale, astfel, clienţii persoane fizice ai UniCredit Bank vor putea achiziţiona, prin intermediul băncii, asigurări de locuinţă, de sănătate şi alte tipuri de asigurări generale, precum şi asigurări de viaţă de tip exclusiv protecţie sau protecţie şi investiţie oferite de către Allianz-Ţiriac Asigurări.

Allianz-Ţiriac devine astfel asiguratorul care oferă produse de asigurare clienţilor UniCredit Bank în sistem „one stop shop”, prin intermediul reţelei extinse de sucursale a băncii. Noile produse de asigurare vin în completarea produselor bancare oferite de UniCredit Bank și pot fi accesate de clienți uşor și rapid.

Primera”, produsul dedicat asigurării locuinței, completează achiziția creditelor ipotecare, pentru a economisi timp și energie la asigurarea imobilului adus în garanție. „Primera” acoperă riscurile din categoria FLEXA (incendiu, trăsnet, explozie, căderea aparatelor de zbor și a vehiculelor spațiale), calamități naturale şi inundații provocate de apa de conductă şi include clauza „72 de ore” care reprezintă un ajutor real în rezolvarea rapidă a evenimentului, în momentul producerii riscului asigurat.

Asigurarea de viață „GeniusProtect” se adresează tuturor clienților de cont curent în lei, din oferta GeniusCont şi nu numai. GeniusProtect oferă susținere financiară persoanei asigurate și familiei pentru situațiile neprevăzute de accident, oriunde în lume, cu consecințe precum: intervenții chirurgicale, invaliditate totală permanentă sau decesul persoanei asigurate.

CITESTE SI:  Norofert a finalizat linia de producție de fertilizanți din SUA

Suntem încântaţi să dezvoltăm împreună cu Allianz-Țiriac Asigurări pachete complete de protecţie financiară. Prin noile produse de asigurare, „Primera” și „GeniusProtect”, UniCredit Bank vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi, pornind de la lucrurile care contează cu adevărat: viața, familia și locuința. Într-o piață orientată mai mult spre produse de asigurare de credite, noi vrem să dezvoltăm, alături de partenerii pe termen lung, Allianz-Ţiriac, o ofertă competitivă şi diversificată de produse de asigurări, bine ancorată în realitatea de zi cu zi, simplu de accesat de către clienți prin orice canal de vânzare al băncii,“ a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

Implementarea în România a acestui acord se bazează pe parteneriatul cadru dintre UniCredit și Grupul Allianz la nivelul Europei Centrale și de Est, care, aşa cum a fost anunțat la începutul lunii iunie, va combina puternica reţea regională a UniCredit cu expertiza Grupului Allianz.

Foto credit: Dreamstime


 

[ajax_load_more]