BET
16947.98
0.5%
BET-TR
35164.99
0.5%
BET-FI
60482.43
0.6%
BETPlus
2503.39
0.47%
BET-NG
1212.49
0.75%
BET-XT
1444.24
0.52%
BET-XT-TR
2962.94
0.52%
BET-BK
3118.34
0.41%
ROTX
37227.85
0.51%


Analiză monede virtuale: Săptămână mixtă pentru prețul Bitcoin

Autor: Financial Market
Timp de citit: 3 minute

• Prețul Bitcoin nu rămâne deasupra pragului de 10 mii de dolari USD

• Ethereum a reușit să depășească 215 USD

• Tether depășește Ripple și ajunge pe locul trei în ceea ce privește capitalizarea de piață

Piața criptomonedelor s-a tranzacționat mixt în această săptămână. Monedele majore s-au deplasat într-un interval restrâns după fluctuații sălbatice în primele două zile ale săptămânii. La sfârșitul sesiunii de tranzacționare de vineri volatilitatea a crescut. În timpul sesiunii, majoritatea criptomonedelor au inregistrat o ușoară creștere. Capitalizarea pieței a crescut la aproape 279 miliarde de dolari iar Bitcoin menține o poziție dominantă pe piață de 64,8%.

Bitcoin se luptă cu rezistența locală de la 9800 USD

Marți, Bitcoin a încercat să depășească nivelul de 10 mii de dolari. Prețul a ajuns temporar la 10313 de dolari, însă cumpărătorii nu au reușit să mențină prețul deasupra acestui nivel. Astăzi, Bitcoin se apropie de maximele de ieri de la 9839 de dolari. Pe de altă parte, volatilitatea pare să fie în scădere, diminuând în continuare șansele de a depăși pragul de 10 mii de dolari înainte de sesiunea din weekend.

Sursa: xStation5

BITCOIN încearcă să depășească rezistența locală de la 9800 de dolari, cu toate acestea, orice încercare de până acum a eșuat. Suportul local se află la 9244,32 USD.

Noua actualizare a rețelei face ca Ethereum Classic să fie perfect compatibil cu Ethereum

Ethereum a reușit sâmbătă să depășească o rezistență importantă, cea de la 215,00 dolari. A doua cea mai populară criptomonedă a început săptămâna în creștere, cu toate acestea s-a dovedit că următorul nivel de rezistență de la 250 USD a fost prea puternic, iar prețul a revenit către 223,00 dolari. În sesiunea de astăzi, se poate observa o creștere a activității cumpărătorului, iar prețul Ethereum a crescut până acum cu 1,9%. În această săptămână Ethereum a câștigat peste 11%, marcând una dintre cele mai bune evoluții din sectorul monedelor digitale.

Dezvoltatorii Ethereum Classic (ETHERCLASSIC) au anunțat că nodurile sistemului funcționează la capacitate de 100% după actualizarea post-Phoenix, care a avut loc pe 3 iunie. Actualizarea a fost menționată pentru prima dată de Ethereum Classic Labs (ETC Labs), după un consens între acționari și comunitatea ETC.

CITESTE SI:  Grupul Softbinator îl numește pe Mark Stevenson în funcția de VP of Sales și vizează consolidarea prezenței pe piața de tehnologie din SUA

Actualizarea Phoenix a făcut, de asemenea, Ethereum Classic „complet compatibil” cu Ethereum. „Această actualizare demonstrează dezvoltarea puternică a Ethereum Classic, deoarece este al treilea upgrade major din ultimul an și reflectă un consens puternic între comunitate și acționarii ETC”.

Sursa: xStation5

Ethereum urcă spre rezistența importantă de la 250,00 USD Atâta timp cât prețul se situează deasupra liniei ascendente de trend, mișcarea de creștere pare a fi mai probabilă. Suportul local este situat la 231,82 USD.

Știri Crypto:

The Office of the Comptroller of the Currency (OCC), instituție care este responsabilă pentru reglementarea sectorului bancar din SUA, va cere opinia publicului cu privire la activitățile digitale între băncile naționale și asociațiile federale de economii.

De asemenea, includ activități legate de criptomonede și active digitale. O declarație a OCC consideră că zona de criptomonede reprezintă: „O parte din efortul agenției de a sprijini evoluția sistemului bancar federal și capacitatea acestuia de a satisface nevoile consumatorilor, întreprinderilor și comunităților pe care le servește.

Organizația a adăugat că toate comentariile pot ajuta la dezvoltarea unor propuneri de politici specifice sau a unor decizii viitoare.

Potrivit Bloomberg, Tether (USDT), care este în prezent cel mai important stablecoin din industria criptomonedelor, va continua probabil creșterea impresionantă, până va depăși Ethereum care ocupă acum locul doi. Tether care are o capitalizare de piață de 9,2 miliarde de dolari a depășit deja Ripple a cărui capitalizare este de 9,0 miliarde de dolari. Între timp, Ethereum, are un o capitalizare de 27 de miliarde de dolari.

Va dura ceva timp până când Tether va putea depăși Ethereum, însă, în eventualitatea unei cereri în creștere, cota sa de piață s-ar putea îmbunătăți semnificativ în timp.


 

[ajax_load_more]