BET
16011.7
0.54%
BET-TR
33221.36
0.54%
BET-FI
57822.95
-0.88%
BETPlus
2376.63
0.51%
BET-NG
1144.97
0.37%
BET-XT
1368.93
0.36%
BET-XT-TR
2808.39
0.36%
BET-BK
2993.79
0.08%
ROTX
35653.36
0.23%Appraisal & Valuation SA, companie ce se va lista în luna septembrie pe piața AeRO, recrutează un fost director adjunct de la Alpha Bank ca Director of Capital Markets

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări, indicativ bursier APP) l-a cooptat în echipă pe Dan Andrei Constantin, fost director adjunct al Alpha Bank, în poziția de Director of Capital Markets.

Aflându-se în plină expansiune și fiind direct conectată la piața imobiliară și la cea financiară, Appraisal & Valuation deschide astfel o serie de recrutări la nivel înalt care vor sprijini expansiunea companiei și vor contura viziunea de dezvoltare pe următorii 10 ani.

Noul director, Andrei Dan Constantin, deține o impresionantă experiență în sistemul bancar din România, având expertiză în managementul vânzărilor de credite, servicii bancare personalizate, creditare persoane juridice și fizice, precum și managementul riscului de creditare. Finanțistul activează în industria bancară încă din 2003, având funcții de management în instituții bancare renumite precum Banca Transilvania, BRD, Banca Transilvania, Credit Europe Bank și Alpha Bank.

Recrutarea de lideri cu adevărat remarcabili din piață face parte din strategia noastră de dezvoltare, iar Andrei Dan Constantin, un as al finanțelor, are principala misiunea de a îmbunătăți considerabil profitul companiei noastre. Mai mult, va implementa strategii digitale moderne care să ușureze munca oamenilor, astfel încât volumul serviciilor livrate pe piață să crească semnificativ în următoarea perioadă.

Având în vedere experiența de necontestat în lucrul cu IMM-urile, Andrei Dan Constantin va dezvolta noi servicii de consultanță privind finanțarea afacerilor clienților noștri, acest lucru fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală cu noi produse și servicii complementare celor deja existente.

O particularitate aparte a experienței profesionistului financiar Andrei Dan Constantin este restructurarea activității, în vederea îmbunătățirii profitabilității, ceea ce va aduce un beneficiu semnificativ pentru toate companiile ce urmează a fi achiziționate în următoarea perioadă de către Appraisal and Valuation SA,” a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

CITESTE SI:  Dendrio Solutions semnează un contract semnificativ pentru un client autoritate publică locală

În perioada imediat următoare, acțiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București.

Atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață face parte din strategia APP de a performa pe piața de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.