BET
18042.59
0.54%
BET-TR
39292.33
0.52%
BET-FI
59167.26
0.14%
BETPlus
2673.38
0.52%
BET-NG
1278.58
0.31%
BET-XT
1539.44
0.59%
BET-XT-TR
3299.86
0.57%
BET-BK
3369.36
0.86%
ROTX
39628.22
0.54%

BestJobs Recrutare atrage peste 3 milioane euro printr-un plasament privat de obligațiuni intermediat de TradeVille

Autor: Financial Market
2 min

TradeVille a încheiat pe 17 mai 2021, în mod anticipat, o ofertă primară de vânzare de tip „plasament privat” de obligațiuni corporative emise de BestJobs Recrutare prin care compania care operează platforma online de recrutare www.bestjobs.eu a reușit să atragă 3.371.000 euro.

Obligațiunile cu simbolul JOBS26E emise în cadrul plasamentului privat derulat în perioada 6 – 17 mai sunt denominate în euro, au scadența la 5 ani, o rată anuală fixă a cuponului de 5,8% stabilită de emitent, iar cupoanele sunt plătite semestrial.

BestJobs Recrutare a emis un număr de 10.000 de obligațiuni nominative, dematerializate, necondiționate, negarantate și neconvertibile, valoarea nominală a fiecărei obligațiuni fiind de 500 euro. Valoarea totală a subscrierilor înregistrate în plasament a fost de 3.371.000 euro. Majoritatea subscrierilor au fost făcute online, prin platforma de tranzacționare TradeVille.

Fondurile obținute sunt destinate extinderii internaționale, transformării platformei online existente într-un marketplace complex de servicii integrate dedicate dezvoltării personale și profesionale, precum și accelerării altor proiecte ale companiei.

BestJobs Recrutare va face demersurile necesare listării obligațiunilor JOBS26E pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, listarea urmând să fie realizată de TradeVille în calitatea sa de Consultant Autorizat.

BestJobs este o poveste de succes a antreprenoriatului din România și ne bucurăm să trecem azi la următoarea etapă în finanțarea companiei. Vrem să facem tranziția de la plata pe anunț către abonament la talente/candidați, care include anunțuri nelimitate, consultanță și coaching, proiecte de freelancing și alte beneficii. Dezvoltăm constant tehnologii noi, cu scopul de a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor şi credem că suntem suficient de bine poziţionaţi, astfel încât în următorii ani să accelerăm creșterea și să devenim cel mai important marketplace din domeniul recrutării și dezvoltării profesionale din România.,” a declarat Călin Fusu, fondator BestJobs.

Este un fapt mai puțin observat că ofertele intermediate de TradeVille nu generează doar profituri și rulaje, ci contribuie la dezvoltarea întregii economii, creând și protejând astfel sute sau chiar mii de locuri de muncă. Cu succesul plasamentului BestJobs, acest efect este dublu: nu doar susținem in mod direct dezvoltarea companiei și, astfel, crearea de noi oportunități de angajare, dar ajutăm românii, prin natura activităților dezvoltate de emitent, să aibă acces la miile de job-uri listate pe BestJobs,” a declarat Ovidiu-George Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct, TradeVille.

Conceptul BestJobs a pornit ca un proiect al Neogen în anul 2000. Zece ani mai târziu, BestJobs Recrutare a devenit o companie separată, de sine-stătătoare în cadrul grupului de afaceri Neogen Capital, administrând una dintre cele mai importante platforme online de recrutare din România.

În 2020, BestJobs a facilitat peste 5,8 milioane de aplicări pentru joburi, numărul acestora crescând cu 29% față de anul precedent. Numărul clienților plătitori a crescut cu 42% față de anul precedent.

Despre BestJobs

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, BestJobs a fost implicată în transformarea și inovarea industriei de recrutare online și integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generație și servicii conexe recrutării pentru a oferi cele mai eficiente soluții de angajare, recrutare și de dezvoltare profesională și personală.

În orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesioniști conectați la piața muncii, peste 25.000 de joburi și mii de freelanceri, agenți de recrutare, coachi, mentori, terapeuți, avocați și alte tipuri de specialiști.