BET
16013.02
0.78%
BET-TR
33220.77
0.78%
BET-FI
58497.15
0.37%
BETPlus
2376.73
0.74%
BET-NG
1149.42
0.54%
BET-XT
1370.61
0.69%
BET-XT-TR
2811.54
0.69%
BET-BK
3005.02
0.58%
ROTX
35739.48
0.99%BRK Financial Group va furniza servicii de Market Maker al Emitentului pentru LIFE IS HARD

Autor: Tiberiu Porojan
Timp de citit: 2 minute

Life IS HARD (LIH) companie de tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB) din anul 2015, beneficiază din data de 23 noiembrie 2023, de servicii de Market Maker al Emitentului oferite de BRK Financial Group.

Acțiunea LIH este a 4-a acțiune a unui emitent listat pe piața AeRO a BVB pentru care BRK Financial Group oferă servicii de Market Maker al Emitentului și a 17-a acțiune a unui emitent listat la bursă pentru care BRK FINANCIAL GROUP oferă aceste servicii.

Numărul total de instrumente financiare listate pe piața AeRO a bursei care beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge astfel la 4 și numărul total de instrumente financiare listate pe ambele piețe care beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge la 24.

Felicităm Life is Hard pentru deschiderea față de piața de capital și față de investitori pe care o manifestă și le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în cadrul programului Market Maker al Emitentului.

Am calibrat un pachet de cotare competitiv, cu cate 10.000 de actiuni la cumpărare și la vânzare și ne propunem ca rezultatele acestui parteneriat să fie cât mai vizibile într-un timp cât mai scurt, în sensul îmbunătățirii lichidității din toate unghiurile (volumul tranzacționat, numărul de tranzacții, adâncimea pieței și spread-ul de tranzacționare).

În acest fel subliniem angajamentul continuu al BRK Financial Group față de piața de capital și apreciem încrederea companiei în expertiza noastră.”, a declarat Monica Ivan, Director General BRK Financial Group.

Ultimii ani au adus pentru Life Is Hard creșteri semnificative. Acest trend vine atât din demersurile noastre de consolidare prin achiziții și fuziuni, cât și din fundamentul de business.

Direcția trasată a contribuit la dezvoltarea unui ecosistem cu competențe variate în digitalizare, atât în piețe verticale (asigurări) cât și într-o piață generală de IMM-uri și comunități. Astfel, am început construcția unei platforme regionale în Europa Centrala și de Sud Est, pentru digitalizarea industriei de asigurări.

Ca parte a strategiei noastre de creștere și de generare de plus valoare pentru acționari, am inițiat acest parteneriat cu BRK.

Intenția noastră este de a aduce valoare adăugată acțiunii LIH, iar dacă rezultatele sunt cele așteptate, vom duce parteneriatul cu BRK la noi paliere.”, a declarat Cătălin Chiș, CEO & Președinte CA LIFE IS HARD.

CITESTE SI:  Cu 35 de tranzacții și 14 exit-uri în valoare cumulata de 4,3 mld dolari, Fondul Proprietatea sărbătoreste 13 ani de când s-a listat la BVB

Avem începând de astăzi un nou parteneriat pentru servicii de Market Maker al Emitentului, de data aceasta între emitentul LIFE IS HARD și BRK Financial Group.

LIFE IS HARD este al 4-lea emitent de pe piața AeRO a bursei care alege să beneficieze de aceste servicii și o dovadă a faptului că emitenții listați pe piața AeRO sunt interesați să își crească lichiditatea și să ofere un plus de valoare acțiunii companiei lor.

BRK Financial Group rămâne în continuare cel mai activ intermediar la bursă pentru creșterea lichidității și le mulțumim pentru eforturile susținute de creștere a notorietății acestui serviciu în rândul companiilor listate și implicit de dezvoltare a bursei.”, a declarat Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori București.

LIFE IS HARD este listată pe piața AeRO a BVB , la categoria premium, din data de 8 decembrie 2015. Acțiunile companiei fac parte din componența indicelui BET AeRO. La data de 23 noiembrie 2023, capitalizarea companiei era de 57 milioane de lei.