BET
15033.96
1.36%
BET-TR
31040.47
1.36%
BET-FI
57453.7
0.53%
BETPlus
2230.89
1.29%
BET-NG
1103.23
1.44%
BET-XT
1295.7
1.29%
BET-XT-TR
2645.03
1.29%
BET-BK
2828.99
1.31%
ROTX
33405.38
1.41%


BT Capital Partners, prin divizia de Investment Banking, a fost consultant financiar exclusiv pentru Brise Group într-o tranzacție pe piața agro

Autor: Financial Market
Timp de citit: < 1 minute

BT Capital Partners (BTCP) a asistat Brise Group la încheierea cu succes a unei tranzacții care marchează intrarea pe piața românească de agribusiness a China Central and Eastern Europe Investment Cooperation Fund (CEE Equity Partners), fond de investiții cu capital privat. 

Datorită acestui parteneriat vor fi modernizate 15 silozuri de cereale ale Brise Group – care au o capacitate de 350.000 de tone – şi integrate în prima platformă de infrastructură din România cu acces deschis pentru fermieri şi traderi.

Suntem încântați că am avut ocazia să oferim servicii integrate de consultanță, precum şi expertiza noastră unuia dintre cele mai mari grupuri de agribusiness din țară.

Coordonarea tranzacției a însemnat mai ales identificarea potențialilor investitori, consultanță pentru structurarea tranzacției, managementul procesului competitiv de ofertare, asistență în procesul de due diligence, precum şi alinierea pozițiilor vânzătorului şi cumpărătorului, finanțatorilor şi ale altor stakeholderi din tranzacție”, a declarat Nina Pîrvu, Director Investment Banking & Capital Markets, BT Capital Partners şi coordonator al tranzacției din partea vânzătorului, Brise Group.

CITESTE SI:  Analiza iBanFirst: Cum influențează declinul euro și ascensiunea yuanului companiile de comerț din România

BTCP – divizia de investment banking şi piețe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, membru exclusiv în România al alianței internaționale Oaklins – continuă astfel seria tranzacțiilor intermediate după ce in urma cu o saptămână a asistat Grupul Eurolines intr-o tranzactie istorica pentru turismul romanesc.

In cadrul tranzactiei, Dragos Anastasiu, unul dintre pionierii antreprenoriatului romanesc, a fost asistat de echipa BT Capital Partners in vanzarea operatiunile de turism ale Grupului Eurolines catre Der Touristik Group, divizia de turism a grupului german Rewe, tranzactie istorica pentru turismul romanesc, marcand intrarea pe piata locala a primului mare tour operator strategic mondial. Din echipa de proiect au facut parte Nina Pirvu, Director Investment Banking&Capital Markets, Dragos Darabut, manager si Bogdan Baldovin, analist.


 

[ajax_load_more]