BET
16882.42
-0.77%
BET-TR
35029
-0.77%
BET-FI
60301.58
-0.24%
BETPlus
2495.95
-0.73%
BET-NG
1210.27
0.09%
BET-XT
1440.85
-0.75%
BET-XT-TR
2956.01
-0.75%
BET-BK
3107.11
-0.88%
ROTX
37073.64
-0.76%Cel mai inovator proiect de iluminat office din România lansat de Philips: Aviatorilor 8

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Philips Lighting anunță cel mai inovator proiect de iluminat inteligent smart office din România: Aviatorilor 8, proiectul imobiliar exclusivist din centrul Bucureștiului

Proiectul Aviatorilor 8, dezvoltat de NEPI Rockcastle – liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, încorporează soluţii de iluminat inteligente integrate sub conceptul „smart office”, care îmbină în cel mai eficient mod lumina naturală cu soluţiile de iluminat artificial Philips Lighting.

Cel mai inovator proiect de iluminat office din România lansat de Philips: Aviatorilor 8În lumea modernă, nu mai este de ajuns să avem acces doar la lumină, nevoile oamenilor sunt diverse, iar pentru a putea avea parte de cea mai bună experienţă posibilă în spaţiul pe care îl ocupăm la birou, este nevoie ca impactul luminii să fie maxim.

Avem nevoie de confort, concentrare şi relaxare maximă, în funcţie de activitatea pe care vrem să o prestăm. Toate acestea au un numitor comun: lumina.

 

„Noul spațiu, iluminat în premieră cu cele mai moderne soluții LED, reprezintă exemplul ideal de administrare eficientă a luminii naturale, întrunind toate criteriile impuse de conceptul smart office. Ne bucurăm că, prin intermediul sistemului şi al corpurilor de iluminat special create pentru a oferi atât eficiență energetică, cât şi confort, am putut contribui la finalizarea celui mai sustenabil complex de birouri din România”, a declarat Silviu Bulzan – Key Account Manager Office & Industry CEE, Philips Lighting.

Cel mai inovator proiect de iluminat office din România lansat de Philips: Aviatorilor 8Peste 500 de corpuri de ilumint LED au fost instalate în toate zonele clădirii cu o suprafață de aproximativ 7.700 mp, realizând o reducere a consumului de energie electrică cu peste 50% față de variantele convenționale.

CITESTE SI:  Buget Medlife 2024: Trecere pe profit net și creșterea veniturilor cu 18%

Sistemul inovator de iluminat al birourilor din cel mai inovator proiect office este format din corpuri arhitecturale suspendate Flatmoon, care creează automat un design ultra modern și dinamic pentru companiile care vor ocupa spațiile Aviatorilor 8, oferind totodată flexibilitate maximă chiriașilor datorită opțiunilor de control – corpurile de iluminat pot fi puse în funcțiune exclusiv în momentul și în locul în care este nevoie de lumină, contribuind astfel la maximizarea economiei.

Cel mai inovator proiect de iluminat office din România lansat de Philips: Aviatorilor 8Tehnologia de ultimă generaţie asigură chiriașilor un mediu modern de lucru, unde pot avea un control deplin asupra climei, iluminatului și ambientului în general şi ajută la crearea unui mediu mai confortabil, mai productiv şi mai sustenabil.

Mai mult decât atât, pentru că este o clădire modernă unde s-a considerat ca sustenabilitatea are un rol foarte important, corpurile de iluminat cu tehnologie LED au reprezentat alegerea ideală.

Noul spațiu de birouri al celui mai inovator proiect, desfăşurat pe 3 etaje şi 3 niveluri subterane de parcare, reprezintă o îmbinare unică între arhitectura veche și cea modernă, fiind compus din Vila Oromolu, o clădire de patrimoniu, un spațiu de birouri cu design avangardist și o piațetă deschisă publicului larg.