BET
14687.5
0.15%
BET-TR
30325.26
0.15%
BET-FI
58271.49
0.58%
BETPlus
2181.18
0.12%
BET-NG
1073.34
0.12%
BET-XT
1267.27
0.17%
BET-XT-TR
2586.9
0.16%
BET-BK
2758.04
0.19%
ROTX
32751.44
0.4%


Dezvoltarea rezidențială One High District din portofoliul One United Properties primește autorizația de construire

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță obținerea autorizației de construire pentru dezvoltarea One High District, un complex premium de amploare, cu peste 700 de unități locative, cu o suprafață totală construită de aproximativ 92.000 mp la suprafață și 16.000 mp la nivelul subsolului.

Valoarea brută de dezvoltare pentru One High District este de 154,2 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru finele anului 2025.

Concepută în jurul noțiunii de comunitate, care oferă locuitorilor mai mult decât un spațiu de locuit, dezvoltarea One High District însumează 786 de apartamente dispuse în 3 turnuri, 28 de spații comerciale și nu mai puțin de 1.134 locuri de parcare, care vor da naștere unui adevărat cartier premium.

Banner Conor

Construită în zona Floreasca-Barbu Văcărescu, pe un teren de aproximativ 25.000 mp, din care mai mult de 30% reprezintă zone verzi, dezvoltarea propune viitorilor rezidenți un stil de viață urban modern și sustenabil, în apartamente cu design contemporan.

One High District completează portofoliul dezvoltărilor de amploare ale One United Properties și se conturează ca un cartier al viitorului, într-o zonă foarte bună a Capitalei, bine conectată la cele mai importante puncte de interes ale orașului, precum și la autostrada A3. Prin acest concept imobiliar ne dorim să propunem viitorilor locuitori o experiență de trai modernă și sustenabilă, la standarde superioare, ca parte a comunității One.

Un alt aspect important este că One High District este una dintre primele dezvoltări imobiliare din România prevăzute cu pompe de căldură geotermală, oferindu-le astfel locatarilor o sursă inovatoare și predictibilă de energie.

Vânzările pentru această dezvoltare cu funcțiune mixtă au fost deja deschise, iar opțiunile de accesare a locuințelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la 5 rate egale sau avans de 30% și 70% la livrare”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

CITESTE SI:  Electrica a raportat un profit net de 418 mil de lei în primele nouă luni, în scădere cu 21,6% față de 2022

One High District va beneficia de cea mai avansată și prietenoasă cu mediul sursă de energie, pompe de încălzire pe bază de energie termală.

Soluțiile de tip geo-exchange nu emit dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care poluează aerul. În plus, dat fiind că sistemele geo-exchange nu folosesc cantități mari de gaz, păcură, propan sau cărbune, presupun costuri de operare mai reduse și sunt mai “curate”.

În consecință, costurile pentru încălzirea, respectiv răcirea spațiilor, sunt nu doar mai scăzute decât în cazul soluțiilor tradiționale, dar și mai predictibile, oferind autonomie de consum pe termen lung.

Clienții One High District au acces la unități rezidențiale diverse, de la studiouri sau apartamente cu un dormitor, la apartamente cu două sau trei dormitoare, precum și la apartamente de tip penthouse duplex.

Localizată în sectorul 2 al Bucureștiului, în imediata apropiere a autostrăzii A3, dezvoltarea One High District va oferi acces rapid către cartierul Floreasca, zona comercială One Gallery, mall-uri, precum și către alte puncte de interes ale orașului – servicii comerciale și activități recreative, restaurante, cafenele sau sală de sport.