BET
15033.96
1.36%
BET-TR
31040.47
1.36%
BET-FI
57453.7
0.53%
BETPlus
2230.89
1.29%
BET-NG
1103.23
1.44%
BET-XT
1295.7
1.29%
BET-XT-TR
2645.03
1.29%
BET-BK
2828.99
1.31%
ROTX
33405.38
1.41%


eMag devine actionar majoritar la Sameday Courier

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

eMag a devenit acţionar majoritar la Sameday Courier, companie de curierat rapid, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai firmei de curierat, care au precizat că Sameday Courier îşi va continuă evoluţia că brand independent

. ‘Piaţă de curierat a trecut în era consolidării şi creşterii rapide, în care nevoile clienţilor s-au diversificat şi specializat foarte mult. Noi am câştigat multă vizibilitate şi am crescut rapid în ultimii ani, aducând pe piaţă servicii noi de livrare. Mai departe, aveam nevoie de un partener care ne putea ajută să gestionăm această dezvoltare rapidă. Pentru noi, tranzacţia reprezintă o recunoaştere a echipei, a calităţii serviciilor şi a potenţialului de dezvoltare pe care Sameday îl are pe piaţă.

Pe lângă noile opţiuni de livrare pentru online, vom continuă dezvoltarea serviciilor şi pentru celelalte industrii precum, bancar, medical, media, advertising poştal’, arată Lucian Baltaru, CEO şi acţionar Sameday Courier, într-un comunicat remis AGERPRES.

‘Este un moment oportun pe piaţă şi compania poate creşte accelerat cu o investiţie importantă. Am avut mai multe oferte pe care le-am luat în calcul împreună cu Lucian pentru a găsi partenerul potrivit pentru a duce compania la nivelul următor. Cu eMAG am rezonat imediat pe două planuri: au know-how-ul operaţional care va dezvoltă Sameday şi abordarea pro-client pe care ne-am însuşit-o şi noi încă de la început’, a declarat Octavian Bădescu, fondator Sameday Courier.

CITESTE SI:  XTB începe să ofere dobândă și pentru fondurile neinvestite în lei

‘Sameday Courier are o echipa valoroasă, produse bune şi o baza pe care putem construi servicii premium, complementare opţiunilor de livrare actuale, care vor aduce valoare ecommerce-ului dar şi celorlalte industrii. Vom investi în tehnologie şi echipa pentru a aduce cât mai repede aceste servicii pe piaţă.

De asemenea, vom continuă dezvoltarea parteneriatului strategic cu firmele de curierat din piaţă, în contextul în care numărul de comenzi creşte în ritm accelerat, cu peste 50% de la an la an’, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Foto credit: Kurhan | Dreamstime