BET
12584.53
0.38%
BET-TR
23854.73
0.38%
BET-FI
52015.93
1.31%
BETPlus
1875.72
0.33%
BET-NG
951.05
0.76%
BET-XT
1098.26
0.48%
BET-XT-TR
2067.91
0.48%
BET-BK
2305.79
0.52%
ROTX
28098.97
0.46%

Equilibrium by Skanska, cel mai nou proiect de birouri din zona Barbu Vacarescu

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Skanska, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara si constructii din lume, demarează construcţia primei faze a proiectului de birouri Equilibrium situat în partea de nord a Bucureştiului, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca. Prima clădire va avea o suprafaţă închiriabilă de 20.800 mp GLA şi va fi finalizată în Q2 2019, fiind parte dintr-un complex de două clădiri, au anuntat reprezentanţi ai dezvoltatorului.

Equilibrium va avea 12 etaje supraterane si 240 locuri de parcare si aduce un nou concept pe piaţa spaţiilor de birouri din Romania. Aşa cum indică şi numele, proiectul îşi propune să le creeze celor care îşi vor desfăşura activitatea acolo premisele realizării unui echilibru între viaţa profesională şi cea personală, integrând o serie de facilităţi care oferă flexibilitate şi aduc valoare adaugată timpului petrecut în complex.

Equilibrium oferă un spaţiu de lucru creativ, flexibil şi uşor de personalizat, cu acces la aer proaspăt şi lumină naturală. Proiectul creează spaţii care încurajează comunicarea şi colaborarea, oferind facilităţi care permit abordări creative ale activităţii zilnice şi cresc nivelul de productivitate. Zona verde din faţa clădirii va fi deschisă atât comunităţii cât şi chiriaşilor, mai ales celor care sunt în căutarea acelui ‘loc special’ care îi poate re-energiza pentru a-şi atinge potenţialul maxim.

CITESTE SI:  CITR a finalizat în patru luni raportul privind cauzele celui mai mare faliment din istoria recentă a României – City Insurance

Proiectul integrează un mix de spaţii verzi, de relaxare, cu acoperire wireless şi mobilier urban dotat cu prize electrice. De asemenea, complexul Equilibrium va fi certificat LEED Gold şi integrează soluţii sustenabile inovatoare, precum calcularea amprentei de carbon, un ecran pe care se va afişa nivelul consumului de energie, încărcătoare rapide pentru maşini electrice precum şi o aplicaţie dedicată clădirii.

Continuând abordarea centrată pe oameni, fiecare dintre facilităţi este menită să îmbunătăţească experienţa de zi cu zi a celor care lucrează sau vizitează clădirea – zona deschisă a proiectului, care devine un hub social după sau în timpul orelor de lucru, dar şi restaurantul care va avea program prelungit pentru cei care au un orar flexibil sau vor să îl viziteze în afara orelor de birou.

Per ansamblu, întregul proiect se bazează pe redefinirea noţiunii de ‘spaţiu de lucru’ tradiţional într-un concept mai flexibil şi mai dinamic şi care să contribuie şi la estetica şi funcţionalitatea contextului urban la care ia parte, au mai declarat reprezentantii companiei. AGERPRES