BET
17933.12
0.86%
BET-TR
37952.58
0.88%
BET-FI
58448.21
0.26%
BETPlus
2647.04
0.81%
BET-NG
1286.92
0.75%
BET-XT
1519.95
0.94%
BET-XT-TR
3179.35
0.96%
BET-BK
3264.79
1.05%
ROTX
39440.57
0.92%
Globalworth Real Estate va dezvolta noul sediu pentru Renault Romania

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Compania de investitii imobiliare Globalworth Real Estate va dezvolta noul sediu al Groupe Renault Romania pe un teren de 57.000 mp deţinut anterior de Coca-Cola HBC Romania,  în vestul Bucureştiului, în proximitatea staţiei de metrou Preciziei şi marchează prima investiţie a Globalworth în acest subsegment dinamic al pieţei de birouri din Bucureşti, aflat într-o creştere rapidă.

În urma finalizării proiectului (prevăzută pentru primul trimestru al anului 2019), Groupe Renault va ocupa întregul spaţiu dezvoltat, care se va întinde pe o suprafaţă de peste 47.000 mp, pe o perioadă de cel puţin 11 ani. Aceasta este cea mai mare tranzacţie de leasing înregistrată vreodată pe piaţa de birouri din Bucureşti, potrivit companiei Globalworth.

Proiectul este în concordanţă cu obiectivele strategice al companiei, de a investi în clădiri premium care, datorită chiriaşilor de renume, produc fluxuri numerare pe termen lung şi de a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate, eficienţă energetică şi de protecţie a mediului.

Acesta este al doilea proiect de închiriere încheiat între Globalworth şi Groupe Renault România, urmând achiziţiei principalei facilităţi de distribuţie a Dacia, din apropierea fabricii de la Mioveni, finalizată recent. Ca urmare a acestei tranzacţii, Groupe Renault România va deveni cel mai mare chiriaş al Globalworth.

„Aceasta este o tranzacţie de referinţă pentru Globalworth. Suntem mândri şi onoraţi să dezvoltăm un parteneriat atât de puternic şi de lungă durată cu Groupe Renault România. Faptul că cea mai mare corporaţie din ţară devine cel mai mare chiriaş al liderului pieţei de investiţii în clădiri birouri din România este dovada experienţei noastre de neegalat în construirea unor relaţii solide cu unele dintre cele mai mari corporaţii din lume, prin livrarea de spaţii de lucru de referinţă, de cea mai bună calitate, care garantează performanţă, competitivitate şi un mediu de lucru confortabil şi productiv”, a declarat Dimitris Raptis, Deputy Chief Executive Officer şi Chief Investment Officer Globalworth.

CITESTE SI:  Premier Energy Group anunță un preț de 19,5 lei pe acțiune în cadrul Ofertei Publice Inițiale ceea ce înseamnă o capitalizare de piață de 2,4 miliarde RON

„Noul nostru sediu unic din Bucureşti are deja un nume, ales de angajaţii noştri: Renault Bucharest Connected. Pentru prima oară de când Groupe Renault îşi desfăşoară activitatea în capitală, mai mult de 3.000 de angajaţi, zeci de echipe, sute de profesii se vor afla în acelaşi loc şi vor putea lucra chiar mai bine împreună. Pentru noi, Renault Bucharest Connected nu este doar un proiect imobiliar, ci un proiect de management dedicat colegilor noştri, pentru o mai bună colaborare în echipă, condiţii de muncă îmbunătăţite şi eficienţă sporită. Crearea unor spaţii de lucru colaborative, prietenoase, proximitatea faţă de mijloacele de transport în comun şi accesul facil către Centrul Tehnic Titu şi către platforma industrială de la Mioveni sunt alte obiective ale noului proiect’, a afirmat Yves Caracatzanis, managing director Groupe Renault Romania. AGERPRES

Foto credit: http://www.carlogos.org/