BET
16129.36
0.75%
BET-TR
33466.26
0.75%
BET-FI
57271.06
-0.41%
BETPlus
2391.87
0.69%
BET-NG
1154.26
1.21%
BET-XT
1376.68
0.66%
BET-XT-TR
2824.4
0.65%
BET-BK
2982.99
0.15%
ROTX
35437.71
0.27%Iker Casillas se alatură echipei de ambasadori de brand ai XTB

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

XTB, o companie globală fintech care este unul dintre liderii mondiali în rândul platformelor de investiții, continuă să se implice în sport.

Iker Casillas, portarul legendar al naționalei Spaniei și al lui Real Madrid, a devenit noul ambasador global al brandului. Spaniolul va promova soluții de investiții pe platforma de investiții.

Iker Casillas este recunoscut ca una dintre cele mai mari legende fotbalistice ale secolului XXI. Ani de zile, a fost considerat cel mai bun portar din lume.

Cele mai mari succese le-a sărbătorit în culorile lui Real Madrid și ale naționalei Spaniei. Numărul de titluri câștigate de starul fotbalului spaniol este impresionant. În plus, a dobândit și un respect considerabil datorită atitudinii sale pozitive în afara terenului, deoarece a fost întotdeauna un model pentru alții.

„Sunt foarte mândru să îmi asociez imaginea cu cea a XTB, una dintre cele mai importante companii de investiții la nivel mondial. În fotbal, la fel ca în finanțe, ai nevoie de antrenament, de o bună susținere și de mentalitate de învingător”, spune Iker Casillas.

Anunțul cooperării lui Iker Casillas cu XTB este începutul unei noi campanii a brokerului de investiții de top. Spaniolul va promova soluții de investiții și oferta educațională a fintech-ului.

Cooperarea cu portarul legendar va fi o continuare a activităților anterioare derulate de XTB. Aceste inițiative urmăresc să arate că, datorită accesului facil la platforma online, a peste 200 de ore de cursuri educaționale și a analizei profesionale a pieței, investițiile devin disponibile pentru oricine ar dori să se implice în acest subiect.

Iker Casillas este un exemplu de muncă, pasiune, perseverență și excelență în tot ceea ce face. Acum este un exemplu și în rolul său de investitor și antreprenor, ca persoană care continuă să învețe și să se dezvolte profesional.

Piețele financiare au evoluat rapid în ultimii ani. Din ce în ce mai mulți clienți caută să-și investească banii dincolo de domeniul lor de activitate.

Noul nostru ambasador XTB și-a construit succesul prin multă muncă, strategie și având mentalitate puternică orientată spre câștig. Capacitatea de a lucra în echipă, leadership-ul și profesionalismul pe care Iker Casillas le manifestă în munca sa – sunt atribute pe care le împărtășim și noi, la XTB” – adaugă Omar Arnaout, CEO XTB.

CITESTE SI:  BRK Financial Group are un preț țintă de 21,22 lei pentru acțiunile BRD și recomandă Cumpărare

Casillas a fost considerat timp de cinci ani cel mai bun portar din lume de către FIFA și UEFA. Mai mult, a fost inclus în mod regulat în prestigioasele clasamente FIFA/FIFAPro World XI și UEFA Team of the Year.

Împreună cu Real Madrid, a câștigat de trei ori Liga Campionilor, de cinci ori Campionatul Spaniol și de două ori Copa del Rey. Pe parcursul carierei sale reprezentative, a devenit campion mondial și de două ori campion european.

În prezent, spaniolul este asistentul directorului general al fundației Real Madrid și este căpitanul unuia dintre cluburile din competiția inovatoare Kings League.

Anunțul colaborării dintre Iker Casillas și XTB este o continuare a strategiei adoptate de XTB, care se bazează pe cooperarea cu lumea sportului.

XTB face echipă cu cele mai mari nume din lumea sportului precum Conor McGregor, Joanna Jędrzejczyk și Jiří Procházka.

În trecut, XTB a avut un parteneriat și cu Jose Mourinho – unul dintre cei mai famoși antrenori de fotbal din lume.

Datorită acestor activități, XTB a înregistrat un an record. Conform rezultatelor financiare preliminare pentru 2022, Grupul a înregistrat un profit net de 163,3 milioane Euro, ceea ce este de peste trei ori mai bun decât rezultatul din 2021. Numărul de clienți a depășit 657.000.