BET
17625.49
-0.78%
BET-TR
37440.56
-0.43%
BET-FI
58295.95
-0.67%
BETPlus
2602.89
-0.73%
BET-NG
1262.4
-1.23%
BET-XT
1494.86
-0.88%
BET-XT-TR
3138.71
-0.52%
BET-BK
3236.81
-0.63%
ROTX
38731.11
-0.87%
Investitite de 350.000 facuta de Alfredo Seafood intr-un sistem de logistica, prelucrare si ambalare speciala

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Importatorul de peşte şi fructe de mare Alfredo Seafood, marcă deţinută de Romfood Trading, a investit 350.000 de euro într-un sistem de logistică şi prelucrare şi ambalare specială din care 200.000 de euro la începutul anului, când a fost lansată linia produselor Gata de Gătit.

Gama de produse Gata de Gătit reduce timpul de pregătire, asigură o menţinere îndelungată a prospeţimii şi o creştere a perioadei de valabilitate a produsului.

Previziunile dezvoltatorului mărcii Alfredo Seafood pentru gama de produse Gata de Gătit vizează atingerea unei cote de piaţă de 50% până la sfârşitul lui 2017 şi triplarea volumelor vândute, până în 2022.

Gama Gata de Gătit cuprinde peşti proaspeţi, sălbatici sau de acvacultură, iar între sortimente se regăsesc atât peşti comuni cum sunt somonul, macroul, păstrăvul sau dorada, cât şi specialităţi ca fileul de cod, rândunica de mare, cotletul de ton, frigăruile de creveţi sau fileul de chefal.

‘Produsele Gata de Gătit se potrivesc perfect cu stilul actual de viaţă al consumatorilor şi cu nevoile lor: oamenii sunt din ce în ce mai grăbiţi, mai ocupaţi şi vor ca în timpul liber să stea cât mai puţin în bucătărie, gătind! De asemenea, ei îşi doresc produse de calitate, sănătoase şi uşor de preparat. Peştele Gata de Gătit de la Alfredo Seafood este tranşat, desolzit, eviscerat, filetat, iar în cazul soiurilor mari, ca somonul sau codul, şi porţionat. Am acordat o atenţie deosebită ambalării, care se face în atmosferă modificată sau în vid, prin tehnologia SKIN datorită căreia produsele rămân proaspete o perioadă mai lungă, crescând implicit şi termenul de valabilitate. Atuul cel mai important al produselor din gama Gata de Gătit, în afara standardului înalt de calitate, este faptul că odată scos din ambalaj, peştele mai trebuie doar spălat, iar apoi poate fi condimentat şi preparat termic. În acest moment, produsele Gata de Gătit reprezintă cea mai complexă gamă din portofoliul nostru, atât din punct de vedere al tehnologiei implicate, cât şi al investiţiei financiare şi umane. Ne dorim să stabilim nişte puncte de reper şi să devenim deschizători de drumuri în această categorie. Alfredo Seafood militează pentru democratizarea consumului de peşte proaspăt! Vrem ca românii să înţeleagă beneficiile unei diete în care peştele se regăseşte minimum o dată pe săptămână. Faptul că acum peştele proaspăt, care este una dintre cele mai valoroase surse de proteine şi acizi polinesaturaţi Omega 3, 6 şi 9, se găseşte în aproape toate supermaketurile este un pas important pentru îndeplinirea acestui deziderat’, arată Mihai Cristian Dărmănescu, Director General al Romfood Trading, într-un comunicat remis, luni, AGERPRES..

CITESTE SI:  Grupul Electrica raportează venituri în scădere în primul trimestru al anului dar revine pe profit față de anul trecut

Soiurile de peşte care fac parte din gama Gata de Gătit sunt pescuite în special din Marea Mediterană, Atlanticul de Nord şi Marea Nordului. Anumite specii sunt aduse şi din Marea Baltică, precum şi din alte zone de importanţă secundară din punct de vedere al dimensiunii capturilor, precizează importatorul.

Romfood Trading este unul dintre principalii importatori şi distribuitori de produse din peşte şi fructe de mare din România. Comercializarea produselor se face prin brandul Alfredo Seafood, brand creat de Mihai Cristian Dărmănescu şi lansat în anul 2013. AGERPRES

Foto: www.alfredoseafood.ro