BET
14239.54
0.92%
BET-TR
29129.83
0.91%
BET-FI
52492.39
-0.4%
BETPlus
2117.21
0.85%
BET-NG
1060.14
0.77%
BET-XT
1225.61
0.73%
BET-XT-TR
2484.71
0.73%
BET-BK
2632.7
0.81%
ROTX
31213.32
0.81%Un nou IFN intră pe piața din Romania, cu împrumuturi specializate pentru IMM-uri

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Aforti Finance România IFN, parte a grupului financiar polonez AFORTI, al cărui lider, Aforti Holding, este listat pe piața NewConnect a Bursei de Valori din Varșovia, a obținut avizul de a opera în România ca instituție financiară nebancară de la Banca Națională a României (BNR), precizează un comunicat al companiei.

Serviciile de împrumut oferite de Aforti Finance în România se vor adresa companiilor care caută metode optime de finanțare a planurilor de dezvoltare, antreprenorilor ce desfășoară activități curente precum și celor care acumulează capital pentru lansarea unor business-uri noi.

Pentru început, operatiunile Aforti Finance se vor desfășura prin intermediul unui call center in cadrul căruia consultanții specializați vor deservi microîntreprinderile și IMM-urile din toate sectoarele și industriile din România. În etapa următoare, compania intenționează să deschidă și alte sucursale în țară, precum și să se concentreze pe dezvoltarea canalelor de distribuție externe.

CITESTE SI:  75 de firme din domeniul industriilor creative vor beneficia de finanțare din partea Consiliului pentru IMM-uri

Grupul polonez este prezent în România din octombrie 2017 prin Aforti Exchange, o platformă online care oferă servicii de schimb valutar cu costuri reduse pentru IMM-uri, insa compania ia in calcul extinderea în continuare a operațiunilor sale locale prin introducerea altor branduri din portofoliul său de produse, care includ, printre altele, servicii de factoring și recuperarea de creanțe, precum și extinderea către alte zone de servicii financiare.

Suntem satisfăcuți de rezultatele obținute de Aforti Exchange în primele 12 luni de operațiuni din România și suntem convinși că intrarea Aforti Finance pe piața românească ne va consolida și mai mult poziția, precum și recunoașterea pe piața locală. Vedem multe oportunități de creștere pe măsură ce economia românească se dezvoltă rapid iar mediul de afaceri este unul atât de robust.

Cu toate acestea, accesul la capital poate fi îngreunat pentru antreprenorii locali. Considerăm că finanțarea IMM-urilor este o nișă puternică în România și avem ambiția de a ne diferenția de ceilalți jucători, oferind un spectru larg de servicii financiare, care constituie în totalitate un pachet valoros de servicii pentru întregul mediu economic și de afaceri din România” a declarat Klaudiusz Sytek, președintele Consiliului de Administrație al Aforti Holding.

Foto credit: Dreamstime


 

[ajax_load_more]