BET
14886.27
0.44%
BET-TR
30732.06
0.42%
BET-FI
57091.74
-0.03%
BETPlus
2210.17
0.41%
BET-NG
1089.48
0.56%
BET-XT
1283.14
0.46%
BET-XT-TR
2619.13
0.44%
BET-BK
2798.61
0.5%
ROTX
33038.83
0.05%


UniCredit va începe să vândă și produse de asigurare în parteneriat cu Allianz și Generali

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

UniCredit semnează două parteneriate strategice de bancassurance cu Allianz și Generali pentru Europa Centrală și de Est (CEE)

UniCredit anunță că a semnat două acorduri exclusive de parteneriat strategic cu Allianz și Generali pentru distribuirea produselor de asigurări pentru persoane fizice și IMM-uri din Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Parteneriatele pe termen lung, care combină reteaua de afaceri a UniCredit în regiune cu expertiza profundă în materie de asigurări a partenerilor, vor fi implementate treptat, în conformitate cu toate reglementările locale, în a doua jumătate a anului 2018, fiind axate în principal pe asigurările de viată și asigurări generale în cazul Allianz și pe produsele de tip CPI (Asigurări de protecție a creditului) în cazul Generali.

Parteneriatele vor consolida activitățile curente ale UniCredit în domeniul bancassurance în Europa Centrală și de Est. În plus, se așteaptă ca acestea să genereze sinergii datorită unei strategii comerciale consolidate și unice, oferind o gamă largă de produse pentru clienții UniCredit într-o regiune cu potențial de creștere puternic.

CITESTE SI:  Unicredit a oferit primul card de credit robotului umanoid Sophia

Aceste parteneriate vor aduce un plus ofertei noastre prin gama completă de produse de asigurare, precum și prin serviciile excepționale pentru clienții noștri persoane fizice și IMM-uri, capitalizând astfel poziția noastră de lider în regiune și beneficiind de notorietatea brandurilor Allianz și Generali” – a comentat Carlo Vivaldi, șeful diviziei CEE din UniCredit.

Clienții UniCredit vor beneficia de expertiza noastră extinsă pe fondul creșterii cererii pentru asigurări de viață, sănătate, proprietate și accidente în Europa Centrală si de Est. Acum putem proteja acești clienți în momentele cheie ale vieții lor”, a declarat Petros Papanikolaou, Regional CEO pentru Europa Centrală și de Est al Allianz SE.

UniCredit și Allianz împărtășesc angajamentul de a continua să crească în Europa Centrală și de Est. Suntem multumiți de faptul că UniCredit a ales Allianz ca fiind cel mai bun furnizor de soluții pentru clienții săi, iar noi privim acest parteneriat ca o confirmare a strategiei noastre de succes în Europa Centrală și de Est„.