BET
17620.39
-0.81%
BET-TR
37429.05
-0.46%
BET-FI
58120.82
-0.97%
BETPlus
2602.3
-0.76%
BET-NG
1261.97
-1.26%
BET-XT
1494.19
-0.92%
BET-XT-TR
3137.24
-0.57%
BET-BK
3234.46
-0.7%
ROTX
38736.8
-0.86%
XTB, în fruntea clasamentului Bloomberg pentru cele mai bune previziuni pentru cursul valutar

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Echipa de analiză XTB se află, în prezent, pe primul loc în topul celor mai precise prognoze privind evoluția cursului de schimb valutar conform ultimului clasament G10 Bloomberg.

Previziunile întocmite de echipa de analiză a XTB, unde printre membrii cheie se numără și Claudiu Cazacu și Radu Puiu, s-au dovedit a fi cele mai precise în ultimele 12 luni, dintre cele aproape 50 de instituții financiare din întreaga lume.

Clasamentul Bloomberg ia în considerare precizia prognozelor publicate de casele de brokeraj și instituțiile financiare din întreaga lume. Departamentul de analiză al XTB se află în fruntea clasamentului încă din 2018.

Clasamentele pregătite de Bloomberg sunt considerate cele mai prestigioase din industria financiară. Acestea sunt actualizate trimestrial și includ prognoze publicate de cele mai mari instituții financiare la nivel mondial, inclusiv Barclays, BNP Paribas, JP Morgan sau Westpac. Cea mai recentă ediție a clasamentului a fost pregătită la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului 2020 și rezumă cele mai precise prognoze din ultimele 12 luni.

Ultimele douăsprezece luni au reprezentat o perioadă de volatilitate extraordinară pe piețele financiare. Această volatilitate a fost cauzată de numeroși factori, pandemia COVID-19 având cel mai mare impact. Prin urmare, suntem mai mult decât încântați de rezultatul obținut de echipa noastră de analiști, inclusiv de Claudiu Cazacu și Radu Puiu. Cunoașterea și experiența analiștilor XTB ne-au permis să obținem această precizie excepțională în prognozele noastre”, a declarat Omar Arnaout, CEO XTB.

CITESTE SI:  Metalele conduc cursa sectorului mărfurilor către maximul din ultimele 15 luni

Echipa de Analiză XTB publică zilnic materiale și comentarii cu privire la evenimentele actuale de pe piețele financiare locale și globale, atât despre perechi valutare, cât și despre mărfuri, indici și monede virtuale. Acestea sunt disponibile pe site-ul XTB în secțiunea Analiză de Piață.

Despre XTB:
Cu mai mult de 15 ani de experiență în piețele financiare, XTB este, în prezent, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume și o companie completă de investiții listată pe Bursa de la Varșovia. Cu birouri în peste 10 țări incluzând Marea Britanie, Polonia, Germania și Franța, XTB este, de asemenea, reglementată de cele mai importante autorități de supraveghere din lume incluzând FCA și KNF.

Avertisment cu privire la riscuri:
81% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naștere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informații. Vă aducem la cunoştinţă că informațiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanțe sau rezultate.


 

[ajax_load_more]