BET
16908.2
0.15%
BET-TR
35082.48
0.15%
BET-FI
60480.06
0.3%
BETPlus
2499.41
0.14%
BET-NG
1208.26
-0.17%
BET-XT
1441.87
0.07%
BET-XT-TR
2958.1
0.07%
BET-BK
3109.19
0.07%
ROTX
37104.36
0.08%


Revolut introduce în aplicație posibilitatea tranzacționării pe piața de capital americană

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Compania britanică de tehnologie financiară Revolut, care până de curând oferea doar servicii bancare și schimb valutar, își diversifică oferta de servicii si va oferi clientilor incepand cu 1 August posibilitatea de a tranzacționa acțiuni fără comision în Marea Britanie și Europa.

Începând de astăzi, suntem încântați să anunțăm că tranzacționarea este acum activă pentru clienții Revolut Metal, care vor putea efectua până la 100 de tranzacții fără comisioane pe lună, avand la dispozitite informatii despre pretul actiunilor în timp real.

În următoarele săptămâni, vom începe să distribuim acest serviciu și clienților noștri Standard și Premium,” se arată intr-un comunicat al companiei.

Cum va funcționa?

Clienții ce detin un abonament de tip Metal pot efectua până la 100 de tranzacții pe lună fără comisioane având la dispozitie peste 300 de acțiuni listate în SUA, la New York Stock Exchange și NASDAQ. Ulterior, tranzacțiile vor fi comisionate cu 1 liră sterlină per tranzacție. In plus, taxa de custodie anuală va fi de 0,01 %.

De retinut faptul că, comisioanele de mai sus și taxele de custodie anuale vor fi eliminate în perioada de testare a serviciului, urmând a intra în vigoare mai târziu. Până atunci, tranzacțiile pentru clienții eligibili vor fi gratuite.

CITESTE SI:  Acţionari semnificativi ai One United Properties plasează 234 de milioane de acţiuni investitorilor instituționali locali şi internaţionali

O noutate importantă este si posibilitatea de a cumpara fracțiuni de actiuni. Revolut introduce această optiune pentru a da posibilitatea mai multor persoane să investească pe piața de capital, suma minimă necesară fiind 1 dolar american. De asemenea, suma maximă pe fiecare ordin de cumpărare sau vânzare este de 1.000 de dolari.

Aspecte importante:

Clienții Revolut cu abonament Metal vor putea efectua până la 100 de tranzacții în fiecare lună. Orice tranzacție care depășește acest nivel va fi comisionată cu 1 liră sterlină pentru fiecare tranzacție. De asemenea, se percepe o taxă anuală de custodie de 0,01% din valoara portofoliului.

Clienții Premium vor putea efectua opt tranzacții gratuite pe lună. Ulterior, toate tranzacțiile vor fi comisionate cu 1 liră pe tranzacție.

Clienții Standard vor putea efectua trei tranzacții gratuite pe lună. Ulterior, toate tranzacțiile vor fi comisionate cu 1 liră pe tranzacție.

• Pentru a tranzacționa cu Revolut, fiecare client trebuie să aibă o adresă de e-mail validă și un act de identitate cu foto pentru a putea utiliza serviciul.

• Contul de tranzacționare se poate alimenta în mai multe valute, direct din aplicație.

Foto credit: Revolut.com


 

[ajax_load_more]