BET
12111.5
0.58%
BET-TR
23561.08
0.58%
BET-FI
50303.71
0.62%
BETPlus
1809.07
0.52%
BET-NG
919.25
1.76%
BET-XT
1054.53
0.71%
BET-XT-TR
2038.83
0.71%
BET-BK
2293.13
0.49%
ROTX
26906.35
0.2%


Tradeville va oferi asistență antreprenorilor în atragerea de capital și listarea la Bursa de Valori București

Autor: Financial Market
Timp de citit: 2 minute

Tradeville, leaderul brokerilor de retail din România, își anunță deschiderea în asistarea companiilor și IMM-urilor locale în demersurile necesare listării la Bursa de Valori București. Pentru a interacționa cu potențiali emitenți pentru AeRO sau piața principală, Tradeville va organiza prima ediție a IPO Bootcamp, un training executiv de două zile care va dezbate o gamă largă de aspecte legate de atragerea de capital și listarea pe bursa de valori. Evenimentul va avea loc pe 16 și 17 mai în București.

De-a lungul a peste 20 de ani de prezență pe piață, ne-am străduit să oferim servicii de calitate clienților noștri. Avem o bază solidă de investitori, beneficiem de încrederea clienților noștri precum și de o reputație exemplară. Așteptăm cu nerăbdare să oferim aceeași calitate Tradeville și antreprenorilor români care doresc să-și ducă afacerile la nivelul următor, prin listarea pe Bursa de Valori București„, a declarat Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct al Tradeville.

CITESTE SI:  Majoritatea analiștilor CFA Romania anticipează o depreciere a leului în raport cu euro pe urmatoarele 12 luni

IPO Bootcamp, primul eveniment de acest fel organizat vreodată în România, se adresează atât conducerii, cât și acționarilor companiilor și IMM-urilor din România, interesați să afle toate detaliile procesului de listare și ce înseamnă să devii o companie publică.

Evenimentul este recomandat antreprenorilor ale căror afaceri au înregistrat deja creștere sau care au potențial real de creștere în viitor, precum și acelora care au motivația de a face față schimbărilor culturale, organizaționale și manageriale, necesare în vederea listării la bursă.

În cadrul evenimentului, participanții vor afla de la experți ai pieței de capital, investitori și antreprenori de top care sunt pașii necesari pe care o companie trebuie să îi urmeze dacă dorește să se listeze, fie prin ofertă publică inițială (IPO), plasament privat sau listare tehnică pe piața principală a Bursei de Valori sau pe AeRO. Subiectele legate de emiterea de acțiuni sau obligațiuni vor fi dezbătute în timpul trainingului.